Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επικοινωνίας & ΜΜΕ

Ο νευραλγικός χώρος των ΜΜΕ απαιτεί επαγγελματίες με επικοινωνιακές δεξιότητες, ήθος, διάθεση για δουλειά, αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις.

Είτε επιλέξεις να βρίσκεσαι μπροστά από τις κάμερες, είτε πίσω από αυτές θα είσαι αναπόσπαστο στοιχείο ενός μηχανισμού, που πρέπει να λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ΚΔΒΜ του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της Επικοινωνίας & ΜΜΕ, μέσω των οποίων μπορείς  να εκπαιδευτείς άμεσα, πρακτικά και επαγγελματικά δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Μπορείς να επιλέξεις την ειδικότητα που σου ταιριάζει και να κάνεις εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας στις εγκαταστάσεις του συνεργαζόμενου τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky TV.

Έτσι ολοκληρώνοντας την φοίτησή σου θα έχεις ήδη εξοικειωθεί με τον απαιτητικό αυτό εργασιακό χώρο και θα μπορείς να διεκδικήσεις τη θέση σου στο μαγικό κόσμο των ΜΜΕ.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις