Σεμινάριο Spa Therapist!

Σεμινάριο Spa Therapist – Η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση ολοκληρωμένων επαγγελματιών στον τομέα ομορφιάς, τόσο για τα κέντρα ευεξίας (Spa) των ξενοδοχείων, όσο για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ – Spa, δημιουργούν την ανάγκη για κατάρτιση ολοκληρωμένων επαγγελματιών, με γνώσεις και δεξιότητες, που να είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία στη σύνθετη καθημερινότητα της συγκεκριμένης αγοράς.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο σεμινάριο Spa Therapist της EUROTraining;

Το σεμινάριο Spa Therapist παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές να ασχοληθούν με τις παραδοσιακές, αλλά και τις πιο περιζήτητες μεθόδους μάλαξης, που χρησιμοποιούνται στα spa και τα κέντρα αισθητικής και να εφοδιαστούν με όλα όσα χρειάζονται για την επιτυχή ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Ακόμη, ειδικεύεται σε θεραπείες προσώπου και σώματος, που απαιτείται να γνωρίζει για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στις δομές αυτές. Τέλος, στο σεμινάριο Spa Therapist συμπεριλαμβάνονται θεματικές για την υποδοχή του πελάτη, την υγιεινή στο χώρο εργασίας, τη βασική γνώση δερματολογίας, τις βασικές τεχνικές προώθησης υπηρεσιών καθώς και τη διαχείριση των απαιτητικών πελατών.

Το σύνολο των μαθημάτων πραγματοποιείται στις άρτια εξοπλισμένες αίθουσές μας, που διαθέτουν όλον το απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και επαγγελματίες του χώρου, με πολυετή εμπειρία.

Στόχος
Στόχος του σεμιναρίου Spa Therapist είναι μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης οι εκπαιδευόμενοι να αναδειχθούν σε Spa Therapists, με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και να εφοδιασθούν με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε να αποκτήσουν την δυνατότητα άμεσης απασχόλησης σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου, κέντρα ευεξίας και ξενοδοχειακές δομές υψηλών προδιαγραφών.
Το Σεμινάριο Spa Therapist απευθύνεται:
•Σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα καριέρα ή να δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε κέντρα ευεξίας (Spa)
•Σε όλους όσους θέλουν να εργασθούν σε ξενοδοχεία ως Spa Therapists
•Σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της ευεξίας και επιθυμούν να διανθίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους
•Σε αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές και αποφοίτους αντίστοιχων ειδικοτήτων, που επιθυμούν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της ευεξίας και της περιποίησης προσώπου και σώματος
•Στους λάτρεις του μασάζ, που επιθυμούν να να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

 • Βασικές αρχές Ανατομίας, Φυσιολογίας, Δερματολογίας
 • Βασικές αρχές Υγιεινής και Απολύμανσης
 • Υποδοχή του πελάτη (Καρτέλα Πελάτη-Ιατρικό Ιστορικό)
 • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη
 • Διαχείριση Παραπόνων - επικοινωνία
 • Βασικά πακέτα Spa και τεχνικές πωλήσεων
 • Οργάνωση και Διοίκηση κέντρων ευεξίας (Spa) και Spa Ξενοδοχειακών  μονάδων
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

 • Τεχνικές Μάλαξης  (Χαλαρωτική, Αθλητική, Σουηδική, Μασάζ πλάτης/αυχένα/ώμων/ κεφαλής)
 • Αρωματοθεραπεία - Αιθέρια Έλαια
 • Λεμφικό Μασάζ
 • Ταϋλανδέζικο Μασάζ (Thai Massage)
 • Μασάζ με βεντούζες - Cupping Therapy
 • Μασάζ με ζεστά πουγκιά
 • Μασάζ με ζεστές πέτρες (Hot Stones)
 • Rejuvance Massage - Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου
 • Αισθητική Προσώπου Spa
 • Αισθητική Σώματος Spa

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (φορέας του Υπουργείου Παιδείας) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης euroTRAINING, για αναγνωρισμένη επαγγελματική ένταξη.

Δυνατότητα Βρετανικής Πιστοποίησης από τον εξειδικευμένο φορέα Gatehouse Awards!

info
Διάρκεια

3 μήνες

96 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest