Σεμινάριο Vegan κουζίνας και Raw Vegan!

Vegan διατροφή

Η χορτοφαγία και εν γένει η επιστροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Κατακλυζόμαστε από χορτοφαγικές και νόστιμες συνταγές, διατροφή που δεν είναι μία μόδα, αλλά στάση ζωής.

Καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, δημιουργούν μία έντονη ζήτηση για επαγγελματική εξειδίκευση πάνω στον τομέα της vegan διατροφής.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο σεμινάριο Vegan κουζίνας και Raw Vegan της EUROTraining;

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών τους με «ειδική διατροφή», που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

Απευθύνεται σε:

Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης

Θα μάθετε:

Τεχνικές και τρόπους που ανοίγουν ακόμα περισσότερο αυτό το πεδίο και διευκολύνουν επαγγελματίες και μη, να δημιουργήσουν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και συνάμα απολαυστικό μενού, κάνοντας την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική ένα όμορφο, αρωματικό, γευστικό, απλό παιχνίδι, είτε είσαι μάγειρας είτε μαγειρεύεις για την καθημερινότητα σου!

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

  • Επιλογή κατάλληλων υλικών ως υποκατάστατα και υγιεινές επιλογές
  • Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα για μια ολοκληρωμένη ισορροπημένη vegan διατροφή (ασβέστιο, σίδηρος, πρωτεΐνη και πολλά άλλα)
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

  • Μουσακάς με μελιτζάνες πατάτες φουντούκια, αμύγδαλα και μανιτάρια
  • Kινόα stir fry με τρούφα, ταλιάτα μανιταριών, ρόκα και λάχανο Πουτίγκα με σπόρους chia, κρέμα κάσιους, Λωτούς και σουσάμι.
  • Ριζότο με αγκινάρα Ιερουσαλήμ μανιτάρια και κρέμα φουντουκιού

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

3 μέρες

(12 ώρες)

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικoτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικoτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest