Σεμινάριο Barbering!

Μάθε την τέχνη του παραδοσιακού κουρέα με φαλτσέτα σε 1 μήνα από τον καλύτερο μπαρμπέρη!

Το Σεμινάριο Barbering αποτελεί μια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στον συναρπαστικό κόσμο του ανδρικού κουρέματος και της ανδρικής περιποίησης. Με βαθιές ρίζες στην ανδρική αισθητική, το barbering αναδεικνύεται ως ένας δυναμικός τομέας που έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξερευνήσεις τον κόσμο του Barbering, αποκτώντας θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στο ανδρικό κούρεμα και ξύρισμα. Θα μάθεις τη σωστή χρήση των εργαλείων και των προϊόντων, καθώς και την εφαρμογή τεχνικών στο ανδρικό κούρεμα και ξύρισμα. Με την εμβάθυνση στον τομέα, θα ανοίξεις νέες προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης και θα μάθεις να εξυπηρετείς τους πελάτες σου με αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Barbering της EUROTraining;

Στο Σεμινάριο Barbering, θα καλύψεις ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικά με το ανδρικό κούρεμα και ξύρισμα . Θα μάθεις τις τεχνικές κουρέματος, το σωστό χειρισμό εργαλείων και προϊόντων καλύπτοντας τις απαιτήσεις των σημερινών ανδρών. Θα εξοικειωθείς με τις τεχνικές ξυρίσματος, τη διαχείριση γενειάδας και την περιποίηση της ανδρικής εξωτερικής εμφάνισης. Το σεμινάριο προσφέρει εκτενείς γνώσεις και πρακτική εμπειρία, επιτρέποντάς σου να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στον τομέα του Barbering με βάση τις νέες τάσεις ανδρικών κουρεμάτων.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσεις τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και την πρακτική τεχνογνωσία με στόχο μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην ανδρική κομμωτική. Το Σεμινάριο Barbering σε εκπαιδεύει να δίνεις βάση όχι μόνο στην περιποίηση ή στο styling του άνδρα, αλλά και στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής του.
Το Σεμινάριο Barbering απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές με μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής, σε σπουδαστές και αποφοίτους σχολών κομμωτικής οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στο barbering και να παρέχουν στους πελάτες τους υπηρεσίες με υψηλή τεχνική. Επίσης, απευθύνεται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να μάθει την τέχνη του Barbering, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Θεματικές ενότητες

 • Βασικές αρχές κουρέματος
 • Οι νέες τάσεις ανδρικών κουρεμάτων
 • Εισαγωγή στα σχήματα κουρέματος
 • Ειδικές τεχνικές στο ανδρικό κούρεμα (Undercut,Bald Fade)
 • Τεχνικές σβησίματος
 • Χρήση κουρευτικής μηχανής
 • Περιποίηση Μουστάκι-Μούσι
 • Επαγγελματική χρήση ζεστής και κρύας πετσέτας
 • Προσωπολογία
 • Λούσιμο και Θεραπείες
 • Υγιεινή και Οργάνωση ανδρικού κομμωτηρίου
 • Εκπαίδευση και πρακτική σε κούκλες

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Διάρκεια

30 ώρες (1 μήνα)

2 φορές την εβδομάδα

Τμήματα

Έναρξη κάθε μήνα

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest