Σεμινάριο Barbering!

Μάθε την τέχνη του παραδοσιακού κουρέα με φαλτσέτα σε 1 μήνα από τον καλύτερο μπαρμπέρη!

O “σύγχρονος μπαρμπέρης” είναι πλέον μια από τις βασικές ανάγκες ενός άντρα! Το Barbering είναι κάτι παραπάνω από επάγγελμα, είναι μια κουλτούρα και μια μορφή τέχνης. Το Σεμινάριο Barbering βασίζεται στην τέχνη της παλιάς σχολής προσαρμοσμένη στους σύγχρονους καιρούς, μια τέχνη όπου έχει έρθει να καλύψει τα κενά των ανδρών στον τομέα της περιποίησης.

Στο Σεμινάριο Barbering, θα μάθεις όλες τις θεωρητικές γνώσεις γύρω από την ανδρική κομμωτική και θα εφαρμόσεις με την βοήθεια του καλύτερου εκπαιδευτή τα πιο γνωστά ανδρικά κουρέματα μόδας! Θα μάθεις να χειρίζεσαι τέλεια την φαλτσέτα στο ξύρισμα και να χρησιμοποιείς την κουρευτική μηχανή εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές κουρέματος και σβησίματος! Θα μάθεις να περιποιείσαι το μουστάκι και το μούσι καθώς και όλο το πρόσωπο του άνδρα μέσα από τις τεχνικές που ορίζει το Barbering!

Ο επαγγελματισμός σου θα ενισχυθεί καθώς το σεμινάριο καλύπτει πλήρως ότι έχει να κάνει με την σωστή οργάνωση ανδρικού κομμωτηρίου και την συμπεριφορά του αυθεντικού μπαρμπέρη!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Barbering της EUROTraining;

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσεις τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και την πρακτική τεχνογνωσία με στόχο μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην ανδρική κομμωτική. Θα χτίσεις τις σωστές βάσεις στον τομέα του Barbering καλύπτοντας τις απαιτήσεις των σημερινών ανδρών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης. Το Σεμινάριο Barbering σε εκπαιδεύει να δίνεις βάση όχι μόνο στην περιποίηση ή στο styling του άνδρα, αλλά και στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής του κάτι που μόνο ένας σωστός επαγγελματίας μπορεί να το πετύχει!
Το Σεμινάριο Barbering απευθύνεται σε επαγγελματίες με μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής, σε σπουδαστές και αποφοίτους σχολών κομμωτικής οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στο παραδοσιακό ανδρικό κούρεμα και την ανδρική περιποίηση καθώς και να παρέχουν στους πελάτες τους υπηρεσίες με υψηλή τεχνική! Επίσης, σε αρχάριους που θέλουν να ενημερωθούν για την κουλτούρα και την φιλοσοφία του barbering και να υλοποιήσουν κουρέματα με τεχνικές barbering.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Barbering (Ανδρικό Κούρεμα & Ξύρισμα)

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Βασικές αρχές κουρέματος
 • Οι νέες τάσεις ανδρικών κουρεμάτων
 • Εισαγωγή στα σχήματα κουρέματος
 • Ειδικές τεχνικές στο ανδρικό κούρεμα (Undercut,Bald Fade)
 • Τεχνικές σβησίματος
 • Χρήση κουρευτικής μηχανής
 • Ξύρισμα με φαλτσέτα
 • Περιποίηση Μουστάκι-Μούσι
 • Επαγγελματική χρήση ζεστής και κρύας πετσέτας
 • Προσωπολογία
 • Λούσιμο και Θεραπείες
 • Υγιεινή και Οργάνωση ανδρικού κομμωτηρίου
 • Εκπαίδευση και πρακτική σε κούκλες

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Διάρκεια

30 ώρες (1 μήνα)

2 φορές την εβδομάδα

Τμήματα

Έναρξη: 27/09/2023

Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη 17.00 - 21.00

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest