Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Εναλλακτική εκπαίδευση στον τομέα του Barista & Bartending!

Ένας από τους πιο επικερδής επαγγελματικούς τομείς στη χώρα μας είναι ο ευρύτερος χώρος της εστίασης, με τις καφετέριες και τα μπαρ να διεκδικούν την πρωτιά, έχοντας πάντα ανάγκη για έμπειρο προσωπικό. Και μολονότι είχε επικρατήσει στο μυαλό μας η λογική ότι ο χώρος αυτός είναι για προσωρινή απασχόληση, είναι πλέον κοινά αποδεκτό ότι όποιος το επιθυμεί μπορεί να έχει εξέλιξη και μια επιτυχημένη καριέρα με καλές οικονομικές απολαβές.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό EUROTraining έχουμε σχεδιάσει μια σειρά ταχύρυθμων σεμιναρίων που θα σας δώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε στη θέση της επιλογής σας. Αν σας ενδιαφέρει η τέχνη του καφέ, των αλκοολούχων ποτών και cocktail ή μιας διοικητικής θέσης στο χώρο αυτό, τα ταχύρυθμα σεμινάριά μας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις, τεχνογνωσία και πάνω απ’ όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

Επιλέξτε ένα από τα ακόλουθα σεμινάρια μας και γίνετε ένα επιτυχημένος barista, bartender ή bar manager με πολλές δυνατότητες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Γιατί euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις