Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Σεμινάρια Marketing & Πληροφορικής

Κατασκευή ιστοσελίδων - Social Media & Digital Marketing
Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Η/Υ

Σεμινάρια Marketing & Πληροφορικής – Μέσα από αυτόν τον κύκλο επαγγελματικών σεμιναρίων, θα λάβεις όλα τα απαραίτητα εφόδια και την εμπειρία για μια άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε όποιο τομέα νέων τεχνολογιών και Marketing και αν επιλέξεις.
Σε όλη την διάρκεια των σπουδών σου θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Σε digital agencies, σε εταιρείες πληροφορικής, αλλά και οπουδήποτε αλλού είναι απαραίτητο προκειμένου να αισθανθείς την πίστη και την ασφάλεια ότι μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα της νέας τεχνολογίας και μάρκετινγκ που έχεις επιλέξει. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματά σου θα έχεις λάβει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας. Κλείσε άμεσα θέση στα Σεμινάρια Marketing & Πληροφορικής.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις