Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Σεμινάρια Υγείας & Ευεξίας!

Τα Σεμινάρια Υγείας & Ευεξίας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού EUROTRAINING χωρίζονται σε τέσσερις κλάδους: Σεμινάριο Qua Sha , Σεμινάριο Spa Therapist , Σεμινάριο Επαγγελματικό Μασάζ και Σεμινάριο Συνοδοί Φροντίδας για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.

Απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου, που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να διερευνήσουν αυτό τον επαγγελματικό κλάδο και ν’ αναζητήσουν εργασία σε κέντρα φυσικοθεραπείας ή χώρους ευεξίας έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Στόχος των σεμιναρίων υγείας & ευεξίας είναι η επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών σε μια ποικιλία ειδικοτήτων με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής άσκησης στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής μας. Οι εκπαιδευτές μας, έμπειροι φυσικοθεραπευτές και επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ, είναι εδώ για να σας μάθουν όλα τα μυστικά και τις σωστές τεχνικές, ώστε να είσαστε σε θέση να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μέσα από τα Σεμινάρια Υγείας & ευεξίας θα λάβετε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία για να έχετε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε όποια κατεύθυνση και αν επιλέξετε.

Σε όλη την διάρκεια των σπουδών σας θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Σε κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας, σε spa, σε κέντρα αισθητικής αλλά και οπουδήποτε αλλού είναι απαραίτητο προκειμένου να αισθανθείτε την πίστη και την ασφάλεια ότι μπορείτε να ασκήσετε το επάγγελμα που έχετε επιλέξει. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας θα έχετε λάβει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις