Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Σεμινάρια Εφαρμοσμένων Τεχνών!

Σε συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς και νούμερο 1 σε Ευρωπαϊκά προγράμματα!

Αναγνωρίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη του τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών ο οργανισμός EUROTraining έχει διαμορφώσει ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Με τα Σεμινάρια Εφαρμοσμένων Τεχνών οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με διάφορα θεματικά αντικείμενα των εφαρμοσμένων τεχνών, να εκπαιδευτούν υπό την επίβλεψη του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και να ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση σε διάφορα συνεργαζόμενα κέντρα. Με τον τρόπο αυτό θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και την εμπειρία ,ώστε να ασχοληθούν με το επάγγελμα που επιθυμούν.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις