50+ειδικότητεςΣεμιναρίων

Κατάρτιση στις πιο σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις & αληθινή πρακτική εξάσκηση σε κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς!

Τα τελευταία χρόνια η έννοια της Δια Βίου Μάθησης έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, καθώς έγινε αντιληπτό ότι η συνεχιζόμενη κατάρτιση σε νέες θεματολογίες, η απόκτηση περισσότερων γενικών γνώσεων, και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, είναι μια ανάγκη επιτακτική για την ένταξη των ατόμων στην αγορά εργασίας και για την προσαρμογή τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining ως διαπιστευμένο κέντρο εκπαίδευσης αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. κατέχει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία για να προετοιμάσει τους ενδιαφερόμενους για την αγορά εργασίας.  Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Οργανισμού παρέχει εκπαίδευση σε πάνω από πενήντα ειδικότητες ταχύρυθμων επαγγελματικών σεμιναρίων.

Σε συνεργασία με τους έμπειρους εκπαιδευτές μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και δημιουργούμε ταχύρυθμα επιμορφωτικά σεμινάρια, που στόχο έχουν να προσφέρουν στους υποψήφιους επαγγελματίες όλα τα απαιτούμενα εφόδια, ώστε να έχουν πάντα επικαιροποιημένες γνώσεις στο επαγγελματικό τους αντικείμενο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, στις σύγχρονες  εγκαταστάσεις μας, με πειθαρχία και διορατικότητα κατευθύνει και εκπαιδεύει τους καταρτιζόμενους και τους προετοιμάζει ώστε να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στον επαγγελματικό κλάδο που έχουν επιλέξει.

Γιατί euroTRAINING?

Επιλέγω τα σεμινάρια της EUROTraining γιατί...

About

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest