Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Τουριστικά Σεμινάρια !

Γιατί να παρακολουθήσω Τουριστικά Σεμινάρια; Η τουριστική αγορά στην χώρα μας, γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική εξαιτίας του συνεχώς αυξανόμενου τουρισμού. Αυτό συμβαίνει γιατί ο τουρισμός αποτελεί τη “βαριά βιομηχανία” για την χώρα μας στον τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το εύκρατο κλίμα, η θάλασσα που περιβρέχει την ηπειρωτική Ελλάδα, η ζεστασιά και η οικειότητα της ελληνικής φιλοξενίας, είναι στοιχεία που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επαγγελμάτων του τουριστικού κλάδου. Αυτό συνεπάγεται την αναγκαιότητα για πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες και στελέχη ικανά να διαχειριστούν κάθε πελάτη. Την ειδίκευση και την απόκτηση γνώσεων οι οποίες εξυπηρετούν πολύ ειδικές ανάγκες, μπορούν να προσφέρουν μόνο έμπειροι επαγγελματίες, με πολυετή πείρα στο χώρο του τουρισμού. Αυτοί οι επαγγελματίες αποτελούν το εκπαιδευτικό προσωπικό μας και είναι εδώ για εσένα που ονειρεύεσαι την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στον κόσμο της τουριστικής αγοράς. Επίλεξε ένα από τα Τουριστικά Σεμινάρια και κάνε καριέρα στον τουρισμό.

Τα Τουριστικά Σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί, ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη για πρακτικές γνώσεις όλων όσων απασχολούνται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στο τομέα του Τουρισμού και του Επισιτισμού.

Παρακολούθησε ένα από τα παρακάτω Τουριστικά Σεμινάρια , ώστε

  • Να εκπαιδευτείς στο Food & Beverage Management
  • Να γίνεις Επαγγελματίας Σερβιτόρος και να μάθεις Silver Service
  • Να μάθεις ξενοδοχειακά λογισμικά μέσα από το σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής- Reception.
  • Να κάνεις Πρακτική Άσκηση με έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου στα καλύτερα Ξενοδοχεία της πόλης
  • Να αποκτήσεις πλεονέκτημα ως υπάλληλος ξενοδοχείου παρακολουθώντας το Hotel Security

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις