Σεμινάριο Barista!

Το Σεμινάριο Barista αποκαλύπτει τον κόσμο της καφεστίασης και της δεξιοτεχνίας του καφέ. Είτε είσαι έμπειρος Barista που θέλει να τελειοποιήσει τις δεξιότητές του είτε κάποιος που μόλις ξεκινά την επαγγελματική του πορεία στην τέχνη της παρασκευής καφέ, το Σεμινάριο Barista έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου στον χώρο της καφεστίασης. Είναι ένα σεμινάριο που θα σε εισάγει στην καθημερινή ζωή και το επαγγελματικό πεδίο του επαγγελματία Barista, προσφέροντας τα κατάλληλα εφόδια για την τέχνη της γρήγορης, αλλά πάντα ποιοτικής εξυπηρέτησης. Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, θα εμβαθύνουμε στην παρασκευή του καφέ, εξερευνώντας την προέλευσή του, τις τεχνικές καβουρδίσματος, την επιστήμη της εκχύλισης και την τέχνη της δημιουργίας εξαιρετικών ροφημάτων με βάση τον espresso.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Barista της EUROTraining;

Το Σεμινάριο Barista προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα της παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Καλύπτει τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της τέχνης της παρασκευής καφέ. Στο θεωρητικό μέρος, εξετάζεται η ιστορία του καφέ, η δομή του καφεόδεντρου, οι ποικιλίες καφέ, οι τρόποι επεξεργασίας και αποθήκευσης του καφέ, καθώς και οι διάφορες μέθοδοι αλέσματος. Στο πρακτικό μέρος, θα εξασκήσεις τις δεξιότητές σου στην παρασκευή διαφόρων ειδών καφέ σε μοντέρνους και άρτια εξοπλισμένους χώρους με την καθοδήγηση των πλήρως καταρτισμένων εκπαιδευτών μας. Επιπλέον, θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι τον μύλο αλέσεως, πώς να διατηρείς και να καθαρίζεις μηχανές Espresso, και πώς να εξυπηρετείς τους πελάτες με επαγγελματισμό και ταχύτητα που διακρίνουν έναν επαγγελματία Barista.
Το Σεμινάριο Barista έχει σκοπό να σε προετοιμάσει για μια επαγγελματική καριέρα στον χώρο της παρασκευής καφέ. Επικεντρώνεται στην πρακτική άσκηση, όπου θα αποκτήσεις εμπειρία στην παρασκευή διάφορων ειδών καφέ, όπως Espresso, Cappuccino, Ελληνικός, Φίλτρου V60, Στιγμιαίος, Σοκολάτα, και πολλά άλλα. Το Σεμινάριο Barista επιδιώκει να σου δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ο επαγγελματίας Barista.
Το Σεμινάριο Barista απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους παρέχει τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε επαγγελματία Barista. Είτε είσαι ήδη έμπειρος Barista που επιθυμεί να τελειοποιήσει τις ικανότητές του, είτε είσαι αρχάριος που μόλις ξεκινάει την επαγγελματική του πορεία στον στην παρασκευή καφέ, αυτό το σεμινάριο προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα μελέτης και πρακτικής άσκησης για την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
 • Ιστορία του καφέ
 • Το καφεόδεντρο
 • Ανατομία του καρπού
 • Ποικιλίες καφέ
 • Τρόποι επεξεργασίας
 • Μέθοδοι αποθήκευσης
 • Μέθοδοι καβουρντίσματος
 • Άλεσμα και μύλοι αλέσεως
 • Καθαρισμός μηχανής Espresso και συντήρηση
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
 • Espresso/ Cappuccino
 • Αφρόγαλα ζεστο/κρύο
 • Ελληνικός
 • Φίλτρου V60
 • Στιγμιαίος
 • Σοκολάτα
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Ταχύτητα στην Παρασκευή ροφημάτων

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Level 1: 12ώρες

 

Level 2: 12ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest