Αγαπάμε τον καφέ και ειδικά τον espresso. Έχει αυτή την μεστή γεύση στην πρώτη κατάποση, που κατευθείαν ξυπνάει γλυκά τις αισθήσεις κάθε πρωί που θέλουμε να ξεκινήσουμε τη μερά μας με χαρά. Για έναν καλό καφέ είναι η αλήθεια ότι θα ξοδεύαμε πολλά χρήματα, ειδικά οι gadgets-lovers. Θαυμάζουμε όλη την βιομηχανία που αναπτύσσεται γύρω από τον καφέ, η οποία πολλές φορές αγγίζει τα όρια της τρέλας αλλά και της απόλυτης τέχνης! Οι Ιταλοί γνωστοί για την μανία τους με τον espresso, δημιούργησαν την καφετιέρα η οποία ομοιάζει με τους αυθεντικούς κινητήρες αγωνιστικών αυτοκινήτων της δεκαετίας του ’90. Το φινίρισμα τους είναι μοναδικό, αλλά εξίσου μοναδικό είναι και το αποτέλεσμα για τους γευστικούς μας κάλυκες.

barista-eurotraining

Η εταιρεία που κατασκευάζει αυτά τα μοναδικά αριστουργηματικά έργα τέχνης είναι η Super Veloche. Είναι εξολοκλήρου χειροποίητες και τα εργαστήρια της Super Veloche είναι το ίδιο άρτια οργανωμένα και εξοπλισμένα, όπως και αυτά των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών της Ferrari, Lamborghini & Maserati. Χρησιμοποιούνται super luxury υλικά όπως το χειρουργικό ατσάλι, o χρυσός και το αλουμίνιο αεροπορικού τύπου. Λόγω της κατασκευής τους, και επειδή φτιάχνονται ακριβώς πάνω στα πρότυπα αληθινών κινητήρων ζυγίζουν όλα τα μοντέλα πάνω από 20 κιλά με το super μοντέλο να φθάνει τα 35 κιλά, το οποίο αριθμεί 10 κομμάτια σε όλο τον κόσμο.

Παρά την πολυτελή κατασκευή τους, λειτουργούν με κάψουλες τύπου Nespresso, οποίες εκτός από τις μπουτίκ του καφέ, βρίσκονται και στα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.

Αν αγαπάτε τον καλό espresso αλλά πάντα θέλατε να αποκτήσετε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι η ευκαιρία σας 😉 Αν πάλι αγαπάτε τον καλό καφέ, είστε παραδοσιακοί τύποι και θέλετε να ακολουθείτε την κλασική μεθοδολογία, που πάντα είναι η καλύτερη: Επιλογή χαρμανιού, άλεσμα κόκκων, εκχύλιση φρεσκοκομμένου καφέ μπορείτε να μάθετε τις τεχνικές ενός καλού barista για να φτιάχνετε τον άψογο espresso χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Ο καφές είναι τέχνη και οι τέχνες διδάσκονται μόνο από τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία!