Σεμινάριο Eyelash Extension

Μάθε τα μυστικά των ελκυστικών ματιών…

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, γι’ αυτό στο χώρο της αισθητικής και του μακιγιάζ μεγάλο ρόλο παίζει η τόνωση των ματιών και η ανάδειξη του βλέμματος.

Το Eyelash Extension ή αλλιώς ενίσχυση της φυσικής βλεφαρίδας αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Ο γυναικείος κόσμος έχει αγαπήσει την εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνικής, που κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό και προσδίδει extra ομορφιά και γοητεία.

Η μέθοδος προέκτασης βλεφαρίδων έχει αναπτυχθεί από τους επαγγελματίες του χώρου, προκειμένου να δημιουργήσουν μακρύτερες, πιο ογκώδεις και φυσικές βλεφαρίδες που διαρκούν ως και έξι εβδομάδες.

Η εκμάθηση της συγκεκριμένης τεχνικής θα ενισχύσει το βιογραφικό σου, θα εμπλουτίσει το πελατολόγιό σου και θα αυξήσει σημαντικά τα κέρδη σου.

Καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει υπερβολές στον τομέα αυτό, στόχος του σεμιναρίου Eyelash Extensions, είναι να σου μάθει τον σωστό τρόπο ενίσχυσης των βλεφαρίδων, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει εντυπωσιακό και ταυτόχρονα φυσικό.

Ταυτόχρονα θα διδαχθείς όλους τους κανόνες υγιεινής, αλλά και το πως να προετοιμάζεις τα μάτια για την διαδικασία τοποθέτησης των βλεφαρίδων, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί ή μολύνσεις σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Τέλος, για να είσαι σε θέση να προσφέρεις ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις πελάτισσές σου, ένα μέρος της εκπαίδευσης αφιερώνεται στη εκμάθηση της σωστής & προσεκτικής αφαίρεσης των extension, ώστε να ελαχιστοποιείται η απώλεια των φυσικών βλεφαρίδων.

Τα ολιγομελή μας τμήματα αποτελούν εγγύηση για ποιοτικά αποτελέσματα κατά την διαδικασία της διδασκαλίας αυτής της τόσο σημαντικής τεχνικής…που “μαγνητίζει” τα βλέμματα.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Eyelash Extention της EUROTraining;

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι, οι καταρτιζόμενοι να γνωρίσουν τις τεχνικές προέκτασης βλεφαρίδων για ένα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Ανατομία και κύκλος ανάπτυξης της βλεφαρίδας
  • Υγιεινή εργαλείων και προϊόντων
  • Υγιεινή και ασθένειες του ματιού
  • Προετοιμασία ματιών για την τοποθέτηση
  • Τεχνική επικόλλησης extension
  • Διαδικασία αφαίρεσης extension
  • Ενημέρωση πελατών για τα extension και τη διατήρηση τους
  • Κέρδος και marketing

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

2 ημέρες

5 ώρες / ημέρα

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest