Στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» το Skywalker.gr διοργανώνει την ημερίδα JobDay Τουρισμού στις 27 Φεβρουαρίου 2019 από τις 10.00 έως τις 18.00 στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.

Πρόκειται για μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού, συνεντεύξεις, προσωπικό coaching και LinkedIn tips.

Σκοπός της ημερίδας είναι η πραγματοποίηση συναντήσεων μεταξύ υποψηφίων για εργασία και εργοδοτών στον κλάδο του τουρισμού. Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν συμβουλές από εξειδικευμένους coaches σχετικά με την επαγγελματική πορεία τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το ΙΕΚ EUROTraining, ένας σημαντικότατος όμιλος στο αντικείμενο του τουρισμού με μεγάλο αριθμό σπουδαστών, πλήρως εφοδιασμένων ώστε να εισαχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας, συνδράμει στη δράση JobDay Τουρισμού και ενημερώνει τους σπουδαστές του για το JobDay Τουρισμού, που διοργανώνεται για πρώτη φορά με βασικό σκοπό τη φυσική συνάντηση εν δυνάμει εργοδοτών με εργαζομένους.