Το Διεθνές Συνέδριο του έργου MESfIA – Mastering Energy Supply focusing on Isolated Areas θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2021 στο πλαίσιo του εν λόγω έργου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από τον Εκτελεστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού (EACEA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

To εν λόγω διεθνές συνέδριο με θέμα την Παροχή Ενέργειας ιδίως σε Απομονωμένες Περιοχές αποτελεί σημαντικό κομμάτι των πρωτοβουλιών των εταίρων του έργου και έχει σαν στόχο να αναδείξει τις κατάλληλες μεθόδους αποδοτικότερης ενεργειακής τροφοδοσίας ιδίως σε απομονωμένες περιοχές. Οι εταίροι του έργου MESfIA σας καλούν να υποβάλλετε Περιλήψεις και Επιστημονικές Εργασίες που άπτονται ζητημάτων σχετικών με τα ενεργειακά συστήματα απομονωμένων περιοχών σε όλες τις περιοχές του κόσμου.

Όλες οι εισηγήσεις του συνεδρίου θα δημοσιευθούν από το Regional Energy Resources Information Center – RERIC ως μέρος των πρακτικών του συνεδρίου. Επιλεγμένες Επιστημονικές Εργασίες, με κριτήριο την υψηλή ποιότητα τους, θα αποσταλούν προκειμένου να περάσουν από την τυπική διαδικασία κρίσης για δημοσίευση από το επιστημονικό περιοδικό International Energy Journal (IEJ) ).

Αν επιθυμείτε να υποβάλλετε  Περίληψη και Επιστημονική Εργασία, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορείτε να κάνετε λήψη των οδηγιών υποβολής εδώ.