Το 6ο Ενημερωτικό Δελτίο αναδεικνύει πώς τα χρηματοδοτούμενα υπο-έργα του MoreThanAJob ενισχύουν την κοινωνική οικονομία και το διάλογο με τις δομές δημόσιας διοίκησης προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Περιγράφει τις κοινωνικές δράσεις που αναπτύχθηκαν και συγκεντρώνει όλα τα νέα του έργου.

Για να το διαβάσετε πατήστε εδώ.

Το έργο MoreThanAJob έχει σαν βασικό στόχο την κοινωνική ένταξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, άτομα με χαμηλές δεξιότητες και πρόσφυγες) μέσα από δράσεις που στηρίζουν τη συνεργασία των φορέων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΟ) με τους φορείς της δημόσιας διοίκησης.

 

Θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα για το έργο MoreThanAJob;

 

Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα Ενημερωτικά Δελτία για να έχετε εικόνα των δράσεων που πραγματοποιούνται στην κάθε χώρα που υλοποιείται το πρόγραμμα!

Το ΜoreThanAJob συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος ENI CBC Med. Το πρόγραμμα διαχειρίζεται η Αυτόνομη Περιφέρεια της Σαρδηνίας (Ιταλία) και αποσκοπεί στην προώθηση της διασυνοριακής συνεργασίας στην περιοχή της Μεσογείου.

Τα Δελτία Τύπου του έργου MoreThanAJob είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:

  • Για να διαβάσετε το 1οΕνημερωτικό Δελτίο πατήστε εδώ.
  • Για να διαβάσετε το 2οΕνημερωτικό Δελτίο πατήστε εδώ.
  • Για να διαβάσετε το 3οΕνημερωτικό Δελτίο πατήστε εδώ.
  • Για να διαβάσετε το 4ο Ενημερωτικό Δελτίο πατήστε εδώ.
  • Για να διαβάσετε το 5ο Ενημερωτικό Δελτό πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα τελευταία νέα και για τις δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος MoreThanAJob είναι διαθέσιμες  και στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθείστε μας στο Facebook, το Τwitter, το LinkedIn και το YouTube.