Ημερίδα διάχυσης & επιμόρφωσης του έργου ΜoreThanAJob

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο “MoreThanAJob – Reinforcing social and solidarity economy for the unemployed, uneducated and refugees ”, το οποίο υλοποιείται  στο πλαίσιο του ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme, διοργανώνει την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2021 από τις 10.30 έως 1.30 Ημερίδα Διάχυσης και Επιμόρφωσης με θέμα: “Καλές πρακτικές και οι δράσεις του έργου MoreThanAJob “.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενημερωτικής και επιμορφωτικής διημερίδας (22 & 23.07.2021) με θέμα «Προκλήσεις Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης: Προτάσεις και Βέλτιστες Πρακτικές». Οι θεματικές που θα συζητηθούν, θα επικεντρώσουν σε ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την κατάρτιση, την κοινωνική οικονομία, την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων ομάδων καθώς και σε δυνατότητες δικτύωσης με αντίστοιχα έργα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση ψηφιακών εργαλείων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Στους συμμετέχοντες της διημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πλήρες ενημερωτικό υλικό με το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και τα στοιχεία σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα είναι διαθέσιμα εδώ.

Λόγω περιορισμένων θέσεων μπορείτε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας κάνοντας εγγραφή εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο [email protected], καθώς και να καλέσετε στο τηλέφωνο στο +30 210 3306086.

Τα τελευταία νέα για τις δράσεις του ευρωπαϊκού έργου MoreThanAJob είναι διαθέσιμα  και στην ιστοσελίδα του έργου.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθείστε το MoreThanAJob στο Facebook, το Τwitter, το LinkedIn και το YouTube.