Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο “MYSEA – Mediterranean Youth, NEETs and women advancing Skills, Employment and Awareness in the blue and green economy”,  το οποίο υλοποιείται  στο πλαίσιο του ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme, διοργανώνει την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 από τις 10.30 έως 1.30 Hμερίδα Ενημέρωσης με θέμα: “Προτάσεις και ευκαιρίες στο πλαίσιο του έργου MYSEA“.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενημερωτικής και επιμορφωτικής διημερίδας (22 & 23.07.2021) με θέμα «Προκλήσεις Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης: Προτάσεις και Βέλτιστες Πρακτικές». Οι θεματικές που θα συζητηθούν, θα επικεντρώσουν σε ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την κατάρτιση, τις ευκαιρίες απασχόλησης σε τομείς της  πράσινης και γαλάζιας οικονομία καθώς και σε δυνατότητες δικτύωσης με αντίστοιχα έργα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση ψηφιακών εργαλείων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Στους συμμετέχοντες της διημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πλήρες ενημερωτικό υλικό με το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και τα στοιχεία σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα είναι διαθέσιμα εδώ.

Λόγω περιορισμένων θέσεων μπορείτε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας κάνοντας εγγραφή εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο [email protected], καθώς και να καλέσετε στο τηλέφωνο στο +30 210 3306086.

Τα τελευταία νέα για τις δράσεις του ευρωπαϊκού έργου MYSEA είναι διαθέσιμα  και στην ιστοσελίδα του έργου.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθείστε το MYSEA στο Facebook, το Τwitter, το LinkedIn και το YouTube.