Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος του Ευρωπαϊκού έργου “MYSEA – Mediterranean Youth, NEETs and women advancing Skills, Employment and Awareness in the blue and green economy”, το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ENI CBC MED Program, αναζητά ανάδοχο για την υλοποίηση της παρακάτω δράσης του έργου: Προμήθεια εξωτερικών υπηρεσιών μετάφρασης  για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.

Η υπηρεσία αφορά μετάφραση υλικού εκπαίδευσης (ειδικών θεμάτων) σε μορφή κυρίως σε ppt (διαφάνειες) και κείμενα. Συνολικά αντιστοιχεί σε 300 ώρες εκπαίδευσης. Η μετάφραση αφορά Ελληνική-Αγγλική γλώσσα.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την προσφορά σας είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε ταχυδρομικά/με κατ’ ιδίαν παράδοση στα γραφεία της εταιρίας μας Βερανζέρου 1, ΤΚ 106 77, Αθήνα. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή κατ’ ιδίαν παράδοσης παρακαλείστε στο φάκελο να αναφέρεται το εξής: “Υπηρεσίες Μετάφρασης ΠΕ4 ”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την προσφορά τους στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 23:59.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο +30 210 3306086 όπως και στη πρόσκληση  ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τελευταία νέα και για τις δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος MΥSEA είναι διαθέσιμες  και στην ιστοσελίδα του έργου.