Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος του Ευρωπαϊκού έργου “MYSEA – Mediterranean Youth, NEETs and women advancing Skills, Employment and Awareness in the blue and green economy”, το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ENI CBC MED Program, αναζητά ανάδοχο για την υλοποίηση της παρακάτω δράσης του έργου: Προμήθεια εξωτερικών υπηρεσιών και εμπειρογνωμοσύνης για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την προσφορά σας είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε ταχυδρομικά/με κατ’ ιδίαν παράδοση στα γραφεία της εταιρίας μας Βερανζέρου 1, ΤΚ 106 77, Αθήνα. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή κατ’ ιδίαν παράδοσης παρακαλείστε στο φάκελο να αναφέρεται το εξής: “Εμπειρογνωμοσύνη ΠΕ1 ”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την προσφορά τους στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 23:59.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο +30 210 3306086.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες, αλλά και τους τρόπους εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην παρακάτω πρόσκληση ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τελευταία νέα και για τις δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος MΥSEA είναι διαθέσιμες  και στην ιστοσελίδα του έργου.