Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος στα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ έργα ΜoreThanAJob και MYSEA , που υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος ENI CBC Mediterranean Sea Basin , είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 17:00 – 19:00 ( τοπική ώρα Αθήνας) στην Εκδήλωση Ενημέρωσης:

MED News: αποτελέσματα και μελλοντικές δραστηριότητες των έργων MoreThanAJob και MYSEA

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων ομάδων, τον ρόλο της εκπαίδευσης και κατάρτισης, την κοινωνική οικονομία, τις ευκαιρίες απασχόλησης στην πράσινη και τη γαλάζια οικονομία, καθώς και ευκαιρίες συμμετοχής σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των δύο υλοποίηση έργων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM. Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η ελληνική, με σκοπό την ενημέρωση και την αλληλεπίδραση με τους τοπικούς ενδιαφερόμενους, τους ενδιαφερόμενους φορείς, τους μελλοντικούς δικαιούχους και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες (στα ελληνικά) σχετικά με την ατζέντα και τις λεπτομέρειες σύνδεσης είναι διαθέσιμες εδώ.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην εκδήλωση στη φόρμα που είναι διαθέσιμη εδώ .

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε ένα email στο info@eurotraining.gr , ή καλέστε στο +30 210 3306086.

Τα τελευταία νέα του έργου MoreThanAJob είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του έργου , Facebook , Twitter , LinkedIn και YouTube σελίδες.

Τα τελευταία νέα του έργου MYSEA είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του έργου , στο Facebook , στο Τwitter , στο LinkedIn και στο YouTube σελίδες.

Η Ενημερωτική Εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων υλοποίησης του έργου MoreThanAJob και του έργου MYSEA, που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα ENI CBC Med.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eurotraining.gr/medinfodayevent/