Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος του Ευρωπαϊκού έργου “MYSEA – Mediterranean YouthNEETs and women advancing SkillsEmployment and Awareness in the blue and green economy”, το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ENI CBC MED Program, αναζητά ανάδοχο για την υλοποίηση της παρακάτω δράσης του έργου:

Υλοποίηση και Επικοινωνία του Εθνικού Φόρουμ & Διάδοση των Τελικών Αποτελεσμάτων του Έργου.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την προσφορά σας είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε ταχυδρομικά/με κατ’ ιδίαν παράδοση στα γραφεία της εταιρίας μας Βερανζέρου 1, ΤΚ 106 77, Αθήνα. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή κατ’ ιδίαν παράδοσης παρακαλείστε στο φάκελο να αναφέρεται το εξής: “Υλοποίηση και Επικοινωνία του Εθνικού Φόρμουμ και Διάδοση των Τελικών Αποτελεσμάτων του Έργου”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την προσφορά τους στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 23:59.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο +30 210 3306086.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες, αλλά και τους τρόπους εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην παρακάτω πρόσκληση ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τελευταία νέα και για τις δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος MΥSEA είναι διαθέσιμες  και στην ιστοσελίδα του έργου.