Υπάλληλος Υποδοχής - Reception!

Δούλεψε στον τουριστικό τομέα!

Το σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής – Reception καλύπτει τις ανάγκες, αρχικής κατάρτισης των εργαζομένων στην υποδοχή (Reception) μεγάλων ξενοδοχείων και μικρότερων  τουριστικών μονάδων, αλλά και την πληρέστερη κατάρτιση και επιμόρφωση των εργαζομένων γενικά σε τουριστικές μονάδες. Η εγγυημένη ποιότητα της euroTRAINING, σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό δυναμικό, θα σας τροφοδοτήσουν με γνώσεις και δεξιότητες για την άμεση ανάληψη θέσης και την άμεση ανέλιξη στον ανταγωνιστικό κόσμο των τουριστικών επιχειρήσεων!

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής - Reception της EUROTraining;

Σκοπός του εξειδικευμένου σεμιναρίου Υπάλληλος Υποδοχής - Reception είναι να αποκτηθούν βήμα προς βήμα οι απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις, αλλά και η αναγκαία πρακτική τεχνογνωσία, ώστε ο απόφοιτος να είναι σε θέση να οργανώσει το τμήμα Υποδοχής - Κρατήσεων σε τουριστικά καταλύματα, να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες κατά την άφιξη και κατά την αναχώρησή τους και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε διεθνές επίπεδο. Ακόμη, να σποκτήσει δεξιότητες στη διαχείριση παραπόνων, το marketing και τη διαχείριση της διαμονής σε ξενοδοχεία και καταλύματα.
Στις γνώσεις που απαιτούνται συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση των συστημάτων κρατήσεων του ξενοδοχείου, η δημιουργία φακέλου πελάτη και η άριστη γνώση χειρισμού των ξενοδοχειακών λογισμικών που χρησιμοποιούνται στη reception. Στο πλαίσιο του προγράμματος αξιοποιούνται από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας πραγματικές μελέτες περίπτωσης (case studies), σε προσομοίωση συνθηκών εργασίας.
Στόχος
Στόχος του σεμιναρίου είναι μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης οι εκπαιδευόμενοι να είναι σε θέση να εργασθούν ως Υπάλληλοι Υποδοχής - Receptionist, με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και να εφοδιασθούν με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να αποκτήσουν την δυνατότητα άμεσης απασχόλησης σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και μικρότερα καταλύματα.
Το Σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής - Receptionist απευθύνεται:
• Σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα καριέρα ή να δραστηριοποιηθούν σε ξενοδοχεία και μονάδες φιλοξενίας ως Υπάλληλοι Υποδοχής - Receptionist
• Σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν και να διανθίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους
• Σε αποφοίτους τουριστικών επαγγελμάτων και άλλων συναφών κλάδων που επιθυμούν να ενταχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας σε ξενοδοχεία και μονάδες φιλοξενίας ως Υπάλληλοι Υποδοχής - Receptionist
• Σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν και να ανανεώσουν τις γνώσεις τους για τον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα και τα καθήκοντα του υπαλλήλου της Reception

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Εισαγωγή στην ξενοδοχειακή διοίκηση και την νομοθεσία
 • Η εξέλιξη των τουριστικών καταλυμάτων και  τα χαρακτηριστικά τους
 • Κατηγοριοποίηση ξενοδοχειακών μονάδων και μονάδων φιλοξενίας
 • Αρχές Ξενοδοχειακής Φιλοξενίας
 • Στελέχωση των τμημάτων του ξενοδοχείου
 • Αφίξεις και Αναχωρήσεις φιλοξενούμενων
 • Κρατήσεις και διαχείριση αυτών
 • Τύποι και χαρακτηριστικά κρατήσεων - κοστολόγηση
 • Τήρηση λογαριασμών - Main courante
 • Εξυπηρέτηση πελατών και Διαχείριση παραπόνων
 • Marketing - Πωλήσεις
 • Ξενοδοχειακά λογισμικά και λογισμικά Reception
 • Βασικές αρχές ξενοδοχειακής λογιστικής
 • Ξενοδοχειακή διοίκηση
 • Τεχνικές εξυπηρέτησης και διαχείρισης πελατών
 • Ψυχολογία του πελάτη
 • Διαχείριση υποδοχής σε μεγάλα ξενοδοχεία και άλλους τύπους καταλυμάτων
 • Διαφύλαξη προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων
 • Ξενοδοχειακή Ορολογία

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις για να αποκτήσετε και την πιστοποίηση Στέλεχος Διοίκησης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17024) του διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης iCert.
Το κόστος της πιστοποίησης για τους αποφοίτους του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining ανέρχεται στο ποσό των 80 € (αρχική τιμή 120 €).
Περιλαμβάνει:
- Την κάρτα πιστοποίησης
- Συμμετοχή στις εξετάσεις
- Την έκδοση του πιστοποιητικού
- Μία επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση

info
Διάρκεια

30 ώρες (1 μήνας)

2 φορές την εβδομάδα

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest