Σεμινάριο Αποτρίχωσης!

Μάθε την τέχνη της αποτρίχωσης!

Το Σεμινάριο Αποτρίχωσης αποτελεί βασική εκπαιδευτική εμπειρία για τους ανθρώπους που απασχολούνται στον χώρο της ομορφιάς. Κατέχοντας μια άκρως εμπορική φύση, μπορεί να σε βοηθήσει να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, να αυξήσεις το πελατολόγιό σου και να αυξήσεις τα κέρδη σου, προσφέροντας μια υπηρεσία που απαιτεί μικρό χρόνο διεκπεραίωσης, αλλά εξειδικευμένη τεχνική γνώση.

Η φροντίδα του σώματος αποτελεί καθημερινή ανάγκη που αφορά τόσο την αισθητική όσο και την προσωπική υγιεινή και γι’ αυτό το λόγο οι υπηρεσίες ομορφιάς είναι αρκετά δημοφιλείς, καθιστώντας το επάγγελμα του αισθητικού αρκετά κερδοφόρο. Η εκμάθηση της τεχνικής της αποτρίχωσης, τόσο με κερί όσο και με κλωστή, θα προσθέσει μια επιπλέον ιδιότητα στην επαγγελματική σου ταυτότητα, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα πεδία ενασχόλησής σου.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Αποτρίχωσης της EUROTraining;

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να είσαι σε θέση να εκτελέσεις αποτελεσματικά αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα. Το Σεμινάριο Αποτρίχωσης θα σου δώσει πρακτικές γνώσεις σχετικά με τα σύγχρονα εργαλεία, τη θερμοκρασία του κεριού και θα σε διδάξει πώς μπορείς να αποτριχώσεις με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ταινίες κεριού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αποτρίχωσης θα μάθεις τεχνικές για να μειώνεις τον πόνο, θα εξασκηθείς επανειλημμένα στη χαλάουα και θα εκπαιδευτείς ώστε να αφήνεις το δέρμα βελούδινα απαλό για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Κανόνες υγιεινής
  • Στοιχεία Ανατομίας του Δέρματος
  • Κύκλος Ανάπτυξης της Τρίχας
  • Αποτρίχωση με ζεστό κερί (βάζο, ρολέτα)
  • Αποτρίχωση με κρύο κερί και ταμπλέτες

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

16 ώρες

(4 ημέρες)

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest