Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας!

Σπούδασε την τέχνη της Αρωματοθεραπείας

Ο άνθρωπος ανακάλυψε τις ιδιότητες των φυτών από πολύ νωρίς. Χρήση αρωματικών και αιθέριων ελαίων συναντάμε σε διάφορους πολιτισμούς μέσα στους αιώνες, όμως η γνώση της δύναμης των θεραπευτικών βοτάνων ήρθε από την Ανατολή και από τον πολιτιστικό χώρο της Μεσογείου. Η ιστορία της αρωματοθεραπείας αρχίζει από την προϊστορική εποχή, όπως μαρτυρούν οι αποστακτήρες, τα μυροδοχεία και άλλα σκεύη αρωματικής χρήσης που έχουν έρθει στο φως κατά καιρούς με τις ανασκαφές.

Αρχαίοι πολιτισμοί, όπως η αρχαία Αίγυπτος, η αρχαία Ελλάδα και άλλοι, όπως αυτός της Ιαπωνίας και της Κίνας είχαν μελετήσει σε βάθος τη φύση γύρω τους, και τι μπορεί αυτή να τους προσφέρει.

Στη σύγχρονη εποχή η αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιείται από ειδικούς αρωματοθεραπευτές για την θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Χρησιμοποιείται επίσης από αισθητικούς που μέσω της μάλαξης στοχεύουν στην θεραπεία προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου, όπως η δερματική χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και η παχυσαρκία.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας της EUROtraining;

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση γνώσεων γύρω από τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και των φυτικών λαδιών που χρησιμοποιούνται για την αρωματοθεραπευτική μάλαξη.

Το Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με τη μάλαξη σε διάφορους χώρους ευεξίας και χαλάρωσης, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν γνώσεις αρωματοθεραπείας για προσωπική χρήση.

Θα μάθετε ποιες είναι οι ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, αλλά και αυτές των φυτικών λαδιών που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε μάλαξη αρωματοθεραπείας στο πρόσωπο και το σώμα αλλά και τον τρόπο να συνδυάσετε την μάλαξη αυτή με άλλες μορφές μάλαξης που ίσως ήδη γνωρίζεται.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Αιθέρια έλαια (ιδιότητες και συνταγές ανάλογα με το πρόβλημα)
  • Φυτικά λάδια (ιδιότητες και συνδυασμοί)
  • Μάλαξη Αρωματοθεραπείας σε πρόσωπο και σώμα
  • Χρήση αιθέριων ελαίων σε κομπρέσες, λουτρά και αρωματικό λύχνο

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

40 ώρες

1 μήνας

Διεξαγωγή

Ολιγομελή τμήματα

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest