Σεμινάριο Influencer Makeup

Το Σεμινάριο «Influencer Makeup» είναι μια ευκαιρία για όσους αγαπούν το μακιγιάζ και επιθυμούν να εξελιχθούν σε επαγγελματίες με επιρροή. Με την άνοδο των κοινωνικών μέσων και την επιρροή που ασκούν οι influencers, το μακιγιάζ είναι πολύ περισσότερο από μια απλή τέχνη – έχει γίνει ένας πολυδιάστατος κόσμος εκφραστικότητας και δημιουργίας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, θα εξερευνήσεις τις τεχνικές μακιγιάζ που κυριαρχούν στον χώρο των influencers και θα μάθεις τον τρόπο να δημιουργείς εντυπωσιακά looks που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Είτε επιθυμείς να αναπτύξεις το προσωπικό σου στυλ και να μοιραστείς τις δικές σου τεχνικές μακιγιάζ με το κοινό σου, είτε επιθυμείς να εισέλθεις στον επαγγελματικό χώρο του μακιγιάζ και να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για άλλους, το σεμινάριο «Influencer Makeup» θα σου προσφέρει τα εφόδια και τις γνώσεις που χρειάζεσαι. Επιπλέον, θα εξερευνήσεις τη σημασία του personal branding, την ανάπτυξη επαγγελματικής παρουσίας στα κοινωνικά μέσα και τη δημιουργία ενός επιτυχημένου προφίλ στον κόσμο του μακιγιάζ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στοΣεμινάριο Influencer Makeup της EUROTraining;

Μέσα από το Σεμινάριο «Influencer Makeup», θα μάθεις τον τρόπο να δημιουργείς εξατομικευμένα looks που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου με εντυπωσιακό τρόπο. Επιπλέον, θα εξερευνήσεις τον ρόλο του φωτισμού και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τον αξιοποιήσεις και να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ, ώστε να δημιουργείς εντυπωσιακά πορτρέτα και φωτογραφίες που θα κλέψουν την παράσταση στα social media, ενώ θα ανακαλύψεις τρόπους και τεχνικές μακιγιάζ για διάφορες συνθήκες φωτισμού, από το φυσικό φως της ημέρας έως τον λαμπερό κόσμο των «selfie».
Ο σκοπός του σεμιναρίου «Influencer Makeup» είναι να προσφέρει στους επιμορφούμενους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη μαγεία του μακιγιάζ και να εξοικειωθούν με τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των influencers.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Εισαγωγή στην Τέχνη του Μακιγιάζ
 • Χρωματολογία
 • Δερματολογία
 • Τεχνική Φωτοσκιάσεων (contouring), με υγρά προϊόντα
 • Τεχνική Φωτοσκιάσεων, με στερεά προϊόντα
 • Τεχνική φωτοσκίασης σε συνδυασμό με μακιγιάζ ματιών «smokey eyes»
 • Μακιγιάζ με εφαρμογή Eyeliner
 • Μακιγιάζ με τεχνική «cute grease»
 • Νυφικό Μακιγιάζ
 • Creative Make Up
 • Θεματική Φωτογράφιση
 • Προώθηση του μακιγιάζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Επιλογή των σωστών προϊόντων για διάφορους τύπους δέρματος
 • Τεχνικές εφαρμογής μακιγιάζ
 • Προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ
 • Μακιγιάζ για ειδικές περιστάσεις

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

16 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest