Σεμινάριο «Just Scissors»

Η τέχνη του Barbering με τη χρήση ψαλιδιού (Advanced scissor training) αναδεικνύει την ικανότητα και την αισθητική του κουρέα σε όλο της το μεγαλείο. Το ψαλίδι αποτελεί ένα εργαλείο που συνδυάζει την ακρίβεια με τη δημιουργικότητα, επιτρέποντας στον κουρέα να διαμορφώσει μοναδικά σχέδια και στυλ με απόλυτη ακρίβεια.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο Barbering με τη χρήση ψαλιδιού (Advanced scissor training), αποτελεί την απόλυτη εξειδίκευση του Haircutting, καθώς συνδυάζει τη διαδικασία του κουρέματος με την τέχνη του ψαλιδιού. Τα κοψίματα γίνονται με προσοχή στη λεπτομέρεια, υποστηρίζοντας τη φυσική ροή της τρίχας και δημιουργώντας μια ομοιόμορφη και ισορροπημένη εικόνα. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό κούρεμα, είτε για ένα πιο προηγμένο στιλ, το ψαλίδι προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης με ακρίβεια και επιδεξιότητα.

Πέρα από την τεχνική, το σεμινάριο Barbering με τη χρήση ψαλιδιού είναι επίσης μια διαδικασία επικοινωνίας μεταξύ του κουρέα και του πελάτη. Το σεμινάριο Barbering προσφέρει τη δυνατότητα της εξειδίκευσης, δημιουργώντας ένα υψηλό επίπεδο γνώσης.   Συνολικά, το Advanced scissor training είναι μια διαδικασία, όπου η τεχνική, η δημιουργικότητα και η αλληλεπίδραση συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μοναδικά και προσεγμένα στυλ που αντανακλούν την πολυπλοκότητα και την έκφραση του ατόμου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Just Scissors» της EUROTraining;

Σκοπός του σεμιναρίου Barbering με τη χρήση ψαλιδιού είναι να σε εισάγει στην υψηλή τέχνη του Barbering, συνδυάζοντας την ακρίβεια των κινήσεων με την τεχνική του Advanced Haircutting. Θα εξειδικεύσετε τις ικανότητές σας στο κούρεμα και το σχηματισμό των μαλλιών με ψαλίδι, επιτυγχάνοντας τέλεια αποτελέσματα.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξασκηθείς σε τεχνικές κοπής μαλλιών και θα μάθεις τη διαχείριση και εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και την προσαρμογή των εργαλείων στις προσωπικές ανάγκες τους. Αυτό το σεμινάριο αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την ανάδειξη των αρετών της προσωπικότητάς σου και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου στον χώρο της κομμωτικής.
Το σεμινάριο Barbering με τη χρήση ψαλιδιού απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές, εργαζόμενους σε κομμωτήρια, ιδιοκτήτες κουρείων καθώς και σε όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στην τέχνη του κούρεμα με ψαλίδι σε Advanced επίπεδο.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Αρχές υποδοχής πελατών
 • Επαγγελματική Συμπεριφορά, επιτυχής αντιμετώπιση απαιτητικών πελατών
 • Εργαλεία, ποιος ο ρόλος τους στο τελικό αποτέλεσμα- Μέθοδοι καθαρισμού και απολύμανσης ψαλιδιών
 • Διαφορές τεχνικής  κουρέματος με ψαλίδι από μηχανή
 • Διαφορές ψαλιδιών φιλαρίσματος – αραιώματος
 • Ιδανική επιλογή ψαλιδιού, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά
 • Βασικοί τύποι κουρέματος
 • Τεχνική μόνο ψαλίδι
 • Τεχνική – Micro-cutting (μικρό-κοπή)
 • Τεχνική χτένα -ψαλίδι.
 • Τεχνική κουρέματος με τα δάχτυλα
 • Κόντεμα
 • Φορμάρισμα- χτένισμα μαλλιών
 • Η ιστορία της γενειάδας – παρουσίαση τεχνικών περιποίησης γενειάδας με ψαλίδι,  σχήματα, προσωπομετρία, τι γενειάδα ταιριάζει ανάλογα με το  πρόσωπο.
 • Τεχνικές πύκνωσης

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

30 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest