Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Καραμέλας !

Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη εκείνη που γεμίζει τη ζωή και… τις προθήκες των ζαχαροπλαστείων με γλυκές δημιουργίες. Ως τέχνη της ακρίβειας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επιστήμη της χημείας, γι’ αυτό και η λεπτομέρεια είναι πάντα σημαντική ακόμη και για την πιο εύκολη συνταγή. Η καριέρα ενός pastry chef περνάει μέσα από γλυκούς πειρασμούς και ατελείωτη δημιουργικότητα, γι’ αυτό κι ένας από τους κλάδους της ζαχαροπλαστικής, που έχει αναπτυχθεί ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια είναι η Καλλιτεχνική Ζαχαροπλαστική. Τι είναι όμως η Καλλιτεχνική Ζαχαροπλαστική; Είναι μια μορφή τέχνης, στην οποία η ζάχαρη λειτουργεί ως μέσο για τη δημιουργία πραγματικών έργων τέχνης. Η καλλιτεχνική καραμέλα και οι τρεις τεχνικές παρασκευής της είναι ένα μέσο κατασκευής μικρών «γλυπτών» τα οποία μπορούν να κοσμήσουν ένα επίσημο γεύμα, να καταστήσουν εντυπωσιακό ένα buffet, να δώσουν χαρακτήρα σε ένα θεματικό δείπνο ή να εκπλήξουν τους καλεσμένους σας.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Καραμέλας της EUROTraining;

Τι θα μάθω στο σεμινάριο Καλλιτεχνικής Καραμέλας της EUROTraining;

Η καλλιτεχνική καραμέλα είναι μια υψηλών απαιτήσεων παρασκευή που απαιτεί συστηματική γνώση και τριβή. Στο σεμινάριο καλλιτεχνικής καραμέλας θα διδαχθούν: ο τρόπος παρασκευής της (βασική συνταγή καραμέλας) και οι τρεις τεχνικές που χρησιμοποιούνται (φυσητή, τραβηχτή, χυτή). Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο σπουδαστής θα έχει αποκτήσει θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα της καλλιτεχνικής ζαχαροπλαστικής και εμπειρία μέσω της πρακτικής εξάσκησης, οι οποίες θα του επιτρέπουν την εφαρμογή των τεχνικών σε συνθήκες επαγγελματικών απαιτήσεων.

Για ποιο λόγο να επιλέξω το σεμινάριο Καλλιτεχνικής Καραμέλας της ΕUROTraining;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός EUROTraining δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης πολλά χρόνια και συνεργάζεται με έμπειρους και διακεκριμένους στο χώρο τους καθηγητές. Οι εργαστηριακές δομές της είναι τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να έρχεται σε επαφή με συνθήκες επαγγελματικού επιπέδου. Οι επαγγελματικές κουζίνες της Eurotraining θα δώσουν σε κάθε σπουδαστή την ευκαιρία να μάθει τις τεχνικές και τα μυστικά της Καλλιτεχνικής Καραμέλας και να εξασκήσει στην πράξη όσα έμαθε. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων, θα έχει αποκτήσει σημαντικές γνώσεις τις οποίες θα μπορεί να εξασκήσει ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο Καλλιτεχνικής Καραμέλας απευθύνεται σε απόφοιτους και φοιτητές σχολών ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων, επαγγελματίες στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης, ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων, ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες αλλά και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Θεωρία
  • Σύσταση καραμέλας
  • Βαθμοί Επεξεργασίας καραμέλας
Εργαστήριο
  • Επεξεργασία καραμέλας
  • Τρόποι χρωματισμού καραμέλας
  • Καραμέλες με διάφορες γεύσεις
  • Μορφοποίηση σε διάφορα σχήματα

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

10 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.