Σεμινάριο Ενεργειακού Μασάζ Lomi-Lomi

Μάθε την αρχαία πολυνησιακή τεχνική μασάζ!

Το μασάζ Lomi Lomi είναι μία από τις παλαιότερες τεχνικές μασάζ με ισχυρά αποτελέσματα χαλάρωσης. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και ο θεραπευτής χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο μέσον με σκοπό την απελευθέρωση της ενέργειας, την χαλάρωση και την αναζωογόνηση. Με το Σεμινάριο Ενεργειακού Μασάζ Lomi-Lomi θα εξειδικευθείς στην αρχαία μέθοδο της χαβανέζικης μάλαξης και θα αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να παρέχεις μια ξεχωριστή και περιζήτητη υπηρεσία!

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Ενεργειακού Μασάζ Lomi-Lomi της EUROTraining;

Στόχος του σεμιναρίου Μασάζ Lomi Lomi είναι να εξοικειωθείς με αυτήν την τεχνική που μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά στα νησιά της Χαβάης με σκοπό την αναζήτηση της αρμονίας και να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τους πήχεις, τις παλάμες σου ακόμα και τους αγκώνες σου συμβάλλοντας στην εξισορρόπηση του οργανισμού και στο «ξεμπλοκάρισμα» της ενέργειας του σώματος.

Απευθύνεται σε άτομα που απασχολούνται στον χώρο του Μασάζ ή που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια καριέρα στον κλάδο και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με μια τεχνική μασάζ που έχει την υψηλότερη ζήτηση σε κέντρα ευεξίας και spa. Απευθύνεται επίσης σε απόφοιτους ή φοιτητές σχολών φυσικοθεραπείας, αισθητικής ή γυμναστικής ακαδημίας.

Θα μάθεις πώς να δουλεύεις ταυτόχρονα όλα τα σημεία του σώματος, θα δεις στην πράξη τις βασικές κινήσεις Lomi Lomi καθώς και κινήσεις που μπορούν να ενταχθούν και σε άλλα είδη μασάζ. Στο τέλος του σεμιναρίου Μασάζ Lomi Lomi θα μπορείς να εφαρμόσεις στην πράξη όσα διδάχθηκες.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες

Α’ επίπεδο 30 ώρες ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

 • Ιστορική Αναδρομή
 • Ανατομία
 • Διαλογισμός Τσι - Γκογκ
 • Ελαφριά κίνηση - εξάσκηση του σώματος

Β’ επίπεδο 30 ώρες ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ

 • Ενεργειακή ευαισθησία των θεραπευτών με πολλαπλά οφέλη (θεωρία μασάζ και ευεργετικές ιδιότητες, τεχνικές μασάζ, χρήση ανάλαφρης ενδυμασίας κ.α.)
 • Πρακτική - Πλάτη μασάζ - πόδια - Εφαρμογές λαδιού
 • Δακτυλοπίεση στις πατούσες
 • Εξάσκηση Τσι Γκονγ
 • Πρακτική - στέρνο, ώμους, χέρια αυχένα
 • Πρακτική - πρόσωπο κεφάλι
 • Ιστορικό πελάτη

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

30 ώρες

(6 μέρες)

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest