Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής

Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής – Οι ειδικότητες του τομέα ομορφιάς και κυρίως η ονυχοπλαστική τέχνη, έχουν τεράστια επαγγελματική αποκατάσταση τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος της περιποίησης των άκρων είναι γεμάτος τεχνικές, που συνεχώς ανανεώνονται, και εξειδικευμένες πρακτικές εφαρμογές. Σημαντικά είναι η τεχνογνωσία, η δερματολογία, η χημεία, η χρωματολογία και φυσικά κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται αυστηρά.

Με την εγγραφή σου στο Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής, θα αποκτήσεις τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια από τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα. Θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που θα λάβεις, ανοίγοντας έτσι την πόρτα σε έναν από τους πλέον κερδοφόρους επαγγελματικούς κλάδους των τελευταίων χρόνων.

Με αυτές τις γνώσεις και δεξιότητες, θα είσαι σε θέση να αναπτύξεις την επαγγελματική σου καριέρα σε διάφορους τομείς, όπως ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα ευεξίας, τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο, περιοδικά, οίκους μόδας, ξενοδοχειακές αλυσίδες και resorts, αντιπροσωπείες καλλυντικών και μηχανημάτων αισθητικής, αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής της EUROTraining;

Στο Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής της EUROTraining, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε να κάνεις επαγγελματικό μανικιούρ-πεντικιούρ, να χρησιμοποιείς Gel, Ακρυλικό, Ημιμόνιμο, Φόρμα, Tips, αλλά και άλλες τεχνικές περιποίησης των νυχιών.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή απόφοιτους ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ Αισθητικής/Κομμωτικής/ Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ τομέα Ομορφιάς & Μόδας, σε εργαζόμενους σε Κέντρα Ευεξίας, Ινστιτούτα Ομορφιάς, σε Κομμωτήρια και Nail Art Studios, καθώς και σε όλους όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στον συγκεκριμένο τομέα.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει ένα εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που καλύπτει τεχνικές, δεξιότητες, γνώση σε θέματα δερματολογίας, χημείας και χρωματολογίας, καθώς και τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται στον τομέα της ονυχοπλαστικής.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1.ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
  • Σχήμα νυχιών
  • Επιφάνεια νυχιού
  • Βάψιμο απλό
  • Βάψιμο Γαλλικό
  • Καθάρισμα επονυχίων
  • Spa Χεριών
  • Αφαίρεση
  • Συντήρηση
  2.ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ
 • Σωστό κόψιμο νυχιών & λιμάρισμα
 • Περιποίηση νυχιών
3.ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
  • Ακρυλικό
  • Φόρμες
  • Ημιμόνιμo
  • Acrygel
  • Tips
  • Gel
  4.ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • Απολύμανση & Αποστείρωση εργαλείων
 • Κανόνες Υγιεινής
 • Νομοθεσία

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

3 μήνες/ 120 διδακτικές ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest