Σεμινάριο Qua Sha

Το Gua Sha είναι μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική που προέρχεται από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Το όνομά της προέρχεται από τα κινεζικά χαρακτηριστικά “刮” (guā) που σημαίνει “να σκρατσάρει” και “痧” (shā) που σημαίνει “ζάλη” ή “πόνος”. Κατά τη διάρκεια της τεχνικής Gua Sha, ένα ειδικό εργαλείο, συνήθως κατασκευασμένο από κεραμικό, ξύλο ή πέτρα, χρησιμοποιείται για να κάνει ελαφρές πιέσεις και τριβές στο δέρμα του ασθενούς.

Η τεχνική Gua Sha έχει σκοπό την ανακούφιση από πόνο, την ενίσχυση της ροής του αίματος, την αποβολή τοξινών και την ανακούφιση από τη μυϊκή ένταση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η επιδερμίδα ελαφρά τραυματίζεται, δημιουργώντας μικρά αιματώματα, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος και τη διευκόλυνση της αποβολής τοξινών από το σώμα.

Το σεμινάριο Gua Sha προσφέρει κατάλληλη κατάρτιση για να εκτελείς την τεχνική με ασφάλεια. Το Gua Sha μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων υγείας, όπως πόνος στον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους, το κεφάλι, αλλεργίες, και πολλά άλλα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο σεμινάριο «Gua Sha» της EUROTraining;

Στο σεμινάριο Gua Sha θα μάθεις το πρωτόκολλο του παραδοσιακού Gua Sha αλλά και ειδικές τεχνικές που προσφέρουν ανακούφιση στους πόνους του αυχένα και στα γόνατα. Ακόμα, θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα ειδικά εργαλεία, τις γνωστές κεράτινες πλάκες ή «σανίδες του Gua Sha» από νεφρίτη, αχάτη ή κόκαλο και θα βιώσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία λαμβάνοντας τις απαραίτητες γνώσεις για το μασάζ Gua Sha στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.
Αναλυτικότερα, θα έρθεις σε επαφή με την γενικότερη φιλοσοφία του Gua Sha, τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις του αλλά και με τις τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιείς σε πρόσωπο και σώμα. Επιπλέον, θα λάβεις τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την δημιουργία συνταγών με αιθέρια έλαια που στοχεύουν στην ενυδάτωση και την αντιγήρανση. Τέλος, θα γίνει αναφορά στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Gua Sha στα Spa και πώς μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το μασάζ και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τεχνικές τους, σε εναλλακτικούς θεραπευτές ή μασέρ που επιθυμούν να μάθουν και να μυηθούν σε μια αποτελεσματική θεραπευτική τεχνική, σε θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, σε δασκάλους γιόγκα, σε φυσιοθεραπευτές, σε γυμναστές, σε αθλητικούς θεραπευτές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες, σε επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα βάση δεξιοτήτων τους, καθώς και σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις τεχνικές του Qua Sha, για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Φιλοσοφία του Gua Sha
  • Ενδείξεις – Αντενδείξεις
  • Χειρισμοί του Gua Sha στο πρόσωπο και στο σώμα
  • Συνταγές με αιθέρια έλαια για ενυδάτωση –αντιγήρανση
  • Το Gua Sha ως υπηρεσία σε ένα χώρο Spa
  • Η επίδραση της θεραπείας Gua Sha στη σχέση θεραπευτή – πελάτη
  • Συνδυασμός Gua Sha με άλλες υπηρεσίες Spa

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

12 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest