Σεμινάριο Digital Marketing!
Το χτίσιμο του Branding μέσω του Digital Marketing

Η μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο έχει μετασχηματίσει σημαντικά τη λογική, τα μέσα και τα κανάλια στα οποία σχεδιάζεται και υλοποιείται μια στρατηγική μάρκετινγκ. Ακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, το σεμινάριο Digital Marketing παρέχει όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις γύρω από τις τεχνικές, τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να σχεδιαστεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Digital Marketing της EUROTraining;

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου καλύπτονται βήμα-βήμα οι τελευταίες τάσεις στα πιο δημοφιλή Social Media καθώς και οι πιο σύγχρονες πρακτικές στο στήσιμο διαφημίσεων μέσω του Google Adwords. Πιο συγκεκριμένα, αναλύονται τα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn και Instagram, το στήσιμο AdWords Campaigns, οι τεχνικές βελτιστοποίησης (SEO) και Google Analytics.
Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν σε βάθος τα πιο σύγχρονα διαθέσιμα εργαλεία και τις βέλτιστες πρακτικές, ώστε να τα χρησιμοποιούν στρατηγικά ενώ, επιπλέον, θα είναι σε θέση να αναπτύσσουν και να εφαρμόζουν τη δική τους στρατηγική στα ψηφιακά μέσα.
Το σεμινάριο Digital Marketing απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εξοικειωθεί με αυτό το αντικείμενο και να εργαστεί στον κλάδο του marketing, σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που χρειάζεται να «εκσυγχρονίσουν» τις γνώσεις τους, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις εργασίες τους, σε φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τις πρακτικές γνώσεις τους και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ και του branding.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες.

 • Social Media Platforms: Ποιες πλατφόρμες είναι χρήσιμες στην Ελληνική αγορά; Παρουσίαση, επεξήγηση και εκμάθηση των λειτουργιών τους.
 • Digital Marketing Plan: Δημιουργία διαφημιστικού πλάνου ανά είδος επιχείρησης. Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία. Μάθε πώς να επεξεργάζεσαι τις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης για να τις μετατρέπεις σε διαφημιστικές καμπάνιες.
 • Facebook: Το FB μέσα από τα μάτια του χρήστη. Το FB μέσα από την ματιά του διαφημιστή. Παρουσίαση, επεξήγηση και εκμάθηση των λειτουργιών της πλατφόρμας.
 • Facebook Ads: Δημιουργία-διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας ανά είδος επιχείρησης, στόχευση κοινού, βελτιστοποίηση δεδομένων.
 • Analytics / Ads manager: Παρουσίαση-επεξήγηση αποτελεσμάτων.
 • Instagram: Όλη η φιλοσοφία του Instagram. H διασύνδεσή του με το FB, στήσιμο διαφημιστικής καμπάνιας και η ανάλυσή της.
 • LinkedIn: Το LinkedIn ως εργαλείο εύρεσης εργασίας. Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας για επιχειρήσεις, παρουσίαση και εκμάθηση των λειτουργιών του.
 • Pinterest, YouTube, Twitter: Παρουσίαση, επεξήγηση και εκμάθηση των λειτουργιών τους.
 • Influencer Marketing: Μάθε πώς να αξιοποιείς τους διαθέσιμους influencers για την τοποθέτηση των δικών σου προϊόντων-υπηρεσιών. Δημιουργία διαφημιστικού πλάνου με την υποστήριξη των influencers. Ανάλυση αποτελεσμάτων.
 • Copywriting: Μάθε να γράφεις στην γλώσσα του internet, στοχευμένα, έξυπνα και περιεκτικά. Κάθε ανάρτηση διαφημιστικού περιεχομένου πρέπει να διαθέτει και το αντίστοιχο κείμενο. Στο σεμινάριο μας θα σου δείξουμε τον σωστό τρόπο.
 • Content writing: Δημιουργία περιεχομένου για blog posts, social media posts, emails και e-books. Μάθε πως πρέπει να απευθύνεσαι στα επιθυμητά target groups.
 • Google Search Engine: Πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης; Πως λειτουργούν οι διαφημίσεις στο περιβάλλον της Google; Στρατηγικές και τακτικές διαφήμισης ανά είδος επιχείρησης.
 • Search Engine Optimization (SEO): Εισαγωγή – επιγραμματική αναφορά των τεχνικών, off site & on site βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων
 • Google Ads Level 1: Δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας (όλα τα βήματα αναλυτικά). Τοποθέτηση budget και CPC (cost-per-click). Δημιουργία key words. Στόχευση κοινού
 • Google Analytics: Παρουσίαση-επεξήγηση αποτελεσμάτων.
 • Google my business: Google maps, αναζήτηση χρηστών, προώθηση επιχειρήσεων-εταιρειών.
 • Email Marketing: Εισαγωγή στην έννοια του email marketing, ποιες εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποστολή email, δημιουργία λίστας email, νομικό πλαίσιο, σωστή δομή ενός ενημερωτικού email

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις για να αποκτήσετε και την πιστοποίηση Στέλεχος Υποστήριξης Ψηφιακού Μάρκετινγκ (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17024) του διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης iCert.
Το κόστος της πιστοποίησης για τους αποφοίτους του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining ανέρχεται στο ποσό των 80 € (αρχική τιμή 120 €).
Περιλαμβάνει:
- Την κάρτα πιστοποίησης
- Συμμετοχή στις εξετάσεις
- Την έκδοση του πιστοποιητικού
- Μία επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση

info
Διάρκεια

80 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest