Σεμινάριο Spa Therapist

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η πιεστική καθημερινότητα έχουν φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη των ατόμων για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Αυτή την ανάγκη κλήθηκαν να καλύψουν τα κέντρα ευεξίας ή αλλιώς Spa, τα οποία στις εγκαταστάσεις τους προσφέρουν υπηρεσίες και δραστηριότητες που έχουν σκοπό τη βελτίωση της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας των ανθρώπων.

Η αυξανόμενη αυτή ζήτηση για καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς, τόσο για τα κέντρα ευεξίας (Spa) των ξενοδοχείων, όσο και για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ – Spa, δημιουργούν την ανάγκη για κατάρτιση ολοκληρωμένων επαγγελματιών, με γνώσεις και δεξιότητες, που να είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία στη σύνθετη καθημερινότητα της συγκεκριμένης αγοράς.

Η Eurotraining προσφέρει το σεμινάριο Spa Therapist με στόχο την εκπαίδευση τον ατόμων που στελεχώνουν τα κέντρα ευεξίας και προσφέρουν τις υπηρεσίες Spa.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο σεμινάριο «Spa Therapist» της EUROTraining;

Το σεμινάριο Spa Therapist σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς τόσο με τις παραδοσιακές, όσο και με τις πιο περιζήτητες μεθόδους μάλαξης, που χρησιμοποιούνται στα spa και τα κέντρα αισθητικής και να εφοδιαστείς με όλες τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες για την επιτυχή ένταξη σου στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, θα ειδικευτείς σε θεραπείες προσώπου και σώματος, που είναι απαραίτητες για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στα κέντρα ευεξίας - Spa. Τέλος, στο σεμινάριο Spa Therapist θα λάβεις γνώσεις για την υποδοχή του πελάτη, την υγιεινή στο χώρο εργασίας, τη βασική γνώση δερματολογίας, τις βασικές τεχνικές προώθησης υπηρεσιών καθώς και τη διαχείριση των απαιτητικών πελατών.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα καριέρα ή να δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε κέντρα ευεξίας (Spa), σε όσους θέλουν να εργαστούν σε ξενοδοχεία ως Spa Therapist, σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της ευεξίας και επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, σε αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές και αποφοίτους αντίστοιχων ειδικοτήτων, που επιθυμούν να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της ευεξίας και της περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και στους λάτρεις του μασάζ, που επιθυμούν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

 • Βασικές αρχές Ανατομίας, Φυσιολογίας, Δερματολογίας
 • Βασικές αρχές Υγιεινής και Απολύμανσης
 • Υποδοχή του πελάτη (Καρτέλα Πελάτη-Ιατρικό Ιστορικό)
 • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη
 • Διαχείριση Παραπόνων - επικοινωνία
 • Βασικά πακέτα Spa και τεχνικές πωλήσεων
 • Οργάνωση και Διοίκηση κέντρων ευεξίας (Spa) και Spa Ξενοδοχειακών  μονάδων

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

 • Τεχνικές Μάλαξης  (Χαλαρωτική, Αθλητική, Σουηδική, Μασάζ πλάτης/αυχένα/ώμων/ κεφαλής)
 • Αρωματοθεραπεία - Αιθέρια Έλαια
 • Λεμφικό Μασάζ
 • Ταϋλανδέζικο Μασάζ (Thai Massage)
 • Μασάζ με βεντούζες - Cupping Therapy
 • Μασάζ με ζεστά πουγκιά
 • Μασάζ με ζεστές πέτρες (Hot Stones)
 • Rejuvance Massage - Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου
 • Αισθητική Προσώπου Spa
 • Αισθητική Σώματος Spa

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

60 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest