Σεμινάριο Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών και Ποδιών

Το σεμινάριο «Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» δημιουργεί τις προοπτικές για την ένταξη στον ανερχόμενο κλάδο της αισθητικής και της περιποίησης. Η περιποίηση των χεριών και ποδιών δεν αποτελεί απλώς καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, αλλά μια τέχνη που δημιουργεί όμορφα και φροντισμένα νύχια ενώ συγχρόνως προσφέρει αυτοπεποίθηση και ευεξία.

Με το σεμινάριο «Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών και Ποδιών», θα εξειδικευτείς στην τέχνη της περιποίησης χεριών και ποδιών, μαθαίνοντας τις τεχνικές και τις δεξιότητες που απαιτούνται για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα εξερευνήσεις τη διαδικασία απολύμανσης, το σωστό κόψιμο και το λιμάρισμα των νυχιών, την εφαρμογή διακοσμητικών τεχνικών, και τον τρόπο, με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις άκρα που θα εντυπωσιάζουν.

Πέρα από τις τεχνικές πτυχές, θα εξερευνήσεις επίσης τη διαδικασία της δερματολογίας και τη φυσιολογίας του δέρματος, καθώς και την τεχνολογία των υλικών που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία περιποίησης χεριών και των ποδιών αποκτώντας σφαιρική εικόνα.

Το σεμινάριο «Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» αποτελεί την αφετηρία για μια επαγγελματική καριέρα στον χώρο της, ανοίγοντας νέες προοπτικές και προσφέροντας την ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό προφίλ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών Και Ποδιών» της EUROTraining;

Στο Σεμινάριο «Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» θα αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εξειδικευτείς στον συναρπαστικό χώρο της περιποίησης των άκρων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξερευνήσεις τις τεχνικές, τις διακοσμητικές διαδικασίες, τη δερματολογία και τη φυσιολογία του δέρματος, την τεχνολογία των υλικών, καθώς και τη διαδικασία απολύμανσης και υγιεινής.
Ο σκοπός του σεμιναρίου «Τεχνίτης Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» είναι να προσφέρει στους επιμορφούμενους την απαραίτητη γνώση και εξειδίκευση για τη δημιουργία εντυπωσιακών άκρων και την περιποίησή τους, δημιουργώντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στον χώρο της αισθητικής και της περιποίησης.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ασκήσει το επάγγελμα, σε φοιτητές ή απόφοιτους ειδικοτήτων αισθητικής (ΙΕΚ/ΤΕΙ), επαγγελματικού μακιγιάζ, κομμωτικής, καθώς και σε επαγγελματίες που εργάζονται σε Εργαστήρια Ποδολογίας/ Studio καλλωπισμού νυχιών/ Ινστιτούτα Αισθητικής στον αντίστοιχο τομέα/ Κομμωτήρια στον αντίστοιχο τομέα/ Τουριστικά SPA/ Επιχειρήσεις που ασχολούνται με το ορθοπεδικό υπόδημα ή ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Παρουσίαση μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών
 • Οργάνωση του χώρου εργασίας
 • Υγιεινή, αποστείρωση, απολύμανση και συντήρηση εργαλείων
 • Το νύχι - Ανατομία
 • Παθήσεις δέρματος & νυχιών -Διαταραχές
 • Πρακτική Manicure- Pedicure
 • Μόνιμο Γαλλικό
 • Μόνιμη βαφή
 • Ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel
 • Τοποθέτηση Τεχνητών νυχιών
 • Χτιστά νύχια
 • Θεωρία και πρακτική για τη συντήρηση του gel
 • Αφαίρεση τεχνητών νυχιών και περιποίηση του φυσικού νυχιού
 • Ποδολογία (κάλοι, σκληρύνσεις, υπερκεράτωση κ.ά.)
 • Εφαρμογή Ειδικών τεχνικών ποδολογίας
 • Nail art: 3D, one stroke

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

600 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest