Με επίκεντρο την πιο άμεση πληροφόρηση για τις επιλογές σπουδών σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και ΙΕΚ, το Studynow στέκεται δίπλα στον κάθε ενδιαφερόμενο παρέχοντας κορυφαίες προτάσεις εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ EUROTraining προβάλλει όλα τα εκπαιδευτικά του προγράμματα στο Studynow βοηθώντας όσους αναζητούν σπουδές να έρθουν σε επαφή με ειδικότητες που έχουν ανταπόκριση στην αγορά εργασίας.

Μέσα από το Studynow μπορείτε να αναζητήσετε τις ειδικότητες του ΙΕΚ EUROTraining σε κατηγορίες όπως Εκπαίδευση, Μόδα & Ομορφιά, Επαγγέλματα Υγείας, Τουρισμός, Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, Art & Design, Cinema & TV, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Μηχανολογία / Ηλεκτρολογία, Χρηματοοικονομικά, Marketing, Μαγειρική, Διαιτολογία / Τρόφιμα, Φυσιοθεραπεία / Αθλητισμός και Security.

Το IEK EUROTraining είναι το 1ο Εκπαιδευτικό Κέντρο στα Ευρωπαϊκά προγράμματα κατευθείαν από χρηματοδοτικούς μηχανισμούς των Βρυξελλών, γεγονός που το καθιστά άξιο και υπεύθυνο να εγγυείται και να είναι σε θέση να προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις (τόσο βάσει του προγράμματος όσο και των πρόσθετων διδασκόμενων μαθημάτων) που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε µε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα που θα επιλέξετε.

 

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το Studynow;

Το Studynow.gr είναι η φυσική εξέλιξη του Semifind.gr, που μέχρι πρότινος περιλάμβανε τόσο σεμινάρια όσο και προγράμματα σπουδών. Πλέον, η ανάγκη για πληρέστερη ενημέρωση και ταυτόχρονα η αύξηση των τίτλων των προγραμμάτων σπουδών, οδήγησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και στοχευμένου site με εξελιγμένα φίλτρα αναζήτησης για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει ακριβώς αυτό που ψάχνει. Την ίδια στιγμή μεγάλα αναγνωρισμένα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της χώρας όπως το ΙΕΚ Eurotraining έχουν εμπιστευτεί το Studynow για την προβολή των προγραμμάτων σπουδών τους για να σας διευκολύνουν στην επιλογή σας.

Το Studynow.gr δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει κανείς σπουδές ανά κατηγορία, για παράδειγμα Επαγγέλματα Υγείας, Μηχανολογία / Ηλεκτρολογία, Οικονομία & Διοίκηση, Μόδα & Ομορφιά, Cinema & TV, Art & Design, Τουρισμός, Πληροφορική, Φυσιοθεραπεία / Αθλητισμός, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Αγροδιατροφικός τομέας, Μαγειρική, Sound & Music, Security, Χρηματοοικονομικά, Διαιτολογία / Τρόφιμα, Εκπαίδευση, Marketing, Ναυτιλιακά.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του IEK EUROTraining στο Studynow και ανακαλύψτε όλα τα αντικείμενα που μπορείτε να σπουδάσετε σε ένα από τα πιο αξιόπιστα ινστιτούτα εκπαίδευσης της χώρας.