Τα πρακτικά επαγγέλματα όπως προσδιορίζει και το επίθετο που συνοδεύει τη φράση, στηρίζονται στην μάθηση μέσω της πράξης. Η πράξη σε επαγγέλματα όπως η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, η αισθητική και η φυσικοθεραπεία είναι απαραίτητη για την υπόσταση του ίδιου του επαγγέλματος. Όλοι θα θυμάστε ότι παλαιότερα τα πρακτικά επαγγέλματα περνούσαν από τη μία γενιά στην άλλη, από τον πατέρα στο γιο, γιατί ο γιος καθόταν μαθητεύομενος δίπλα στον επαγγελματία πατέρα πολλά χρόνια μαθαίνοντας το επάγγελμα στην πράξη. Δουλεύοντας συνέχεια πάνω στην βελτίωση της πρακτικής, κάνοντας λάθη αλλά κατακτώντας την πραγματική γνώση για το επάγγελμα. Ρωτήστε όποιον διάσημο chef θέλετε, πόσες ώρες έχει περάσει πάνω στο μαγειρικό πάγκο, μέχρι να γίνει διάσημος για τις πρακτικές του και τις συνταγές του. Η απάντηση είναι μία: Άπειρες ώρες μαγειρεύοντας!

#CHEF COOKING

Ο μελλοντικός chef είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, να κάνει καθημερινή πρακτική στο μαγειρικό πάγκο. Να μάθει από το πιο απλό που είναι ο τεμαχισμός των λαχανικών μέχρι το πιο σύνθετο που είναι οι τεχνικές της fusion κουζίνας, έχοντας κατακτήσει πρακτική εμπειρία, πρώτα στον εκπαιδευτικό μαγειρικό πάγκο και όχι στην πρώτη του δουλειά. Εδώ έρχεται η ποιοτική δουλειά του εκπαιδευτικού φορέα που έχει τη δυνατότητα αλλά και την εκπαιδευτική φιλοσοφία να προσφέρει πραγματικά ποιοτική εκπαίδευση.

Το σύνθημα για πετυχημένες σπουδές στη μαγειρική είναι:

Ποιοτική εκπαίδευση στη μαγειρική = Συμμετοχή 100% στην πρακτική μάθηση!

chef

Έπειτα έχοντας κάνει κτήμα τη γνώση του, νιώθει την αυτοπέποίθηση ώστε να μπορεί να διαπρέψει σε μεγάλες κουζίνες εστιατορίων και μεγάλων ξενοδοχείων. Στο ΙΕΚ Eurotraining μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα μάθετε στην πράξη τις τεχνικές μαγειρικής, σε ολιγομελή τμήματα μέχρι 12 άτομα, ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν καθημερινή συμμετοχή στην πρακτική μάθηση. Για να γίνεις αρχιμάγειρας/chef ή ζαχαροπλάστης  στο ΙΕΚ Eurotraining πρέπει να περάσεις πολλές ώρες στον πάγκο της μαγειρικής του εργαστηρίου μαθαίνοντας όλες τις τεχνικές και τα μυστικά στην πράξη. Μη διστάζεις και μην ντρέπεσαι να κάνεις λάθη, 2 έτη μπορείς να κάνεις όσα λάθη χρειάζονται μέχρι τα λάθη να διορθωθούν και να γίνουν σωστές τεχνικές ενός πραγματικού επαγγελματία. Tο ΙΕΚ Eurotraining ένα πράγμα μπορεί να εγγυηθεί, ότι μετά το πέρας των σπουδών σου, θα βγεις πραγματικός αρχιμάγειρας/chef και θα μπορείς να το αποδείξεις επάνω στο μαγειρικό πάγκο και όχι στη θεωρία!

chef

Οι αριστούχοι απόφοιτοι του τμήματος της μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής στέλνονται απευθείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό αφού το ΙΕΚ Eurotraining είναι υποστηρικτής της αληθινά ποιοτικής εκπαίδευσης! Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες: 210-3306806

Το σύνθημα μας είναι ένα: Ποιοτική εκπαίδευση στη μαγειρική = Συμμετοχή 100% στην πρακτική μάθηση!