Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων

Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων – Η Ελλάδα ως κατεξοχήν τουριστικός προορισμός διαθέτει μια πληθώρα ξενοδοχείων και καταλυμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν στην κατηγορία των μικρών ή μεσαίων και συνήθως οικογενειακών επιχειρήσεων. Η διαχείριση αυτών των επιχειρήσεων, συνήθως περνά από γενιά σε γενιά, και η λειτουργία τους βασίζεται καθαρά στην εμπειρία, χωρίς να προσαρμόζεται τις περισσότερες φορές στα σύγχρονα δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε από τους έμπειρους συνεργάτες μας το πρόγραμμα Διοίκηση & Λειτουργία Μικρών Τουριστικών Μονάδων, για να προσφέρει πρακτικές και σύγχρονες γνώσεις, που θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες / διαχειριστές των καταλυμάτων να οργανώσουν και να προωθήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων της EUROTraining;

Σκοπός του σεμιναρίου Διοίκηση & Λειτουργία Μικρών Τουριστικών Μονάδων είναι να προσφέρει στους επιμορφούμενους, γενικές γνώσεις για το τουριστικό προϊόν , αλλά και εξειδικευμένες, σύγχρονες και πρακτικές γνώσεις για την αποτελεσματική διαχείριση μιας μικρής τουριστικής μονάδας. Οι επιμορφούμενοι θα μάθουν πως μπορούν να οργανωθούν σωστά τα διάφορα τμήματα του καταλύματος, ώστε να μπορούν να είναι λειτουργικά και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες και πώς θα οδηγηθούν στην επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, που στα μικρά καταλύματα συνήθως καλύπτει παραπάνω από μία θέσεις εργασίας. Επιπλέον, πως να χρησιμοποιούν τις online πλατφόρμες για να μπορέσουν ν΄ αυξήσουν τις κρατήσεις τους, αλλά και πως να διαχειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους. Τέλος, πως να παρακολουθούν τα λογιστικά και οικονομικά στοιχεία τους, ώστε να είναι πιο εύκολη η συνεργασία τους με τους εξωτερικούς, συνήθως, συνεργάτες που έχουν ορίσει για την εκτέλεση αυτών των εργασιών.
-Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών του Τουριστικού κλάδου, που επιθυμούν ν’ αποκτήσουν πολύτιμες πρακτικές γνώσεις ως επιπλέον εφόδιο για την αναζήτηση εργασίας
-Σε ιδιοκτήτες / διαχειριστές μικρών τουριστικών μονάδων, που θέλουν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους
-Σε νέους επιχειρηματίες, που πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία μιας τέτοιας επιχείρησης
-Σε όλους όσους επιθυμούν να μάθουν πως μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά μια μικρή τουριστική μονάδα

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα
  • Τύποι τουριστικών καταλυμάτων
  • Εισαγωγή στη διοίκηση των τουριστικών επιχειρήσεων
  • Βασικά τμήματα μιας τουριστικής μονάδας και τρόποι λειτουργίας τους σε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση (Υποδοχή / Reception - Housekeeping - Restaurant)
  • Διαδικασίες επιλογής προσωπικού
  • Βασικές αρχές ξενοδοχειακής λογιστικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Κατάρτιση προϋπολογισμού & παρακολούθηση οικονομικών σε μια μικρομεσαία επιχείρηση
  • Συστήματα ξενοδοχειακών κρατήσεων
  • Online πλατφόρμες ξενοδοχειακών κρατήσεων (On Line Travel Agency - Metasearch)
  • Βασικές αρχές Marketing μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
  • Χρήση & διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) για τη προβολή της επιχείρησης

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (φορέας του Υπουργείου Παιδείας) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης euroTRAINING, για αναγνωρισμένη επαγγελματική ένταξη.

Δυνατότητα Βρετανικής Πιστοποίησης από τον εξειδικευμένο φορέα Gatehouse Awards!

Διάρκεια

30 ώρες (1 μήνα)

2 φορές την εβδομάδα

Τμήματα

Έναρξη: 02/2023

Απογευματινά (18.00-21.00)

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest