Υπάρχει κορίτσι που δεν αγαπά τις πυκνές, μακριές βλεφαρίδες; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι.
Άλλωστε, είναι οι κύριες υπεύθυνες για ένα σαγηνευτικό βλέμμα και όσο πιο περιποιημένες είναι, τόσο μεγαλύτερη γοητεία προσδίδουν στην ομορφιά του προσώπου. Καθώς ταλαιπωρούνται πολύ από το συχνό μακιγιάζ και κυρίως το κακό ντεμακιγιάζ, χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση.
Ακολούθησε τα παρακάτω tips και κάνε το βλέμμα σου ξανά φωτεινό!

1.Καλό και σωστό ντεμακιγιάζ
Μπορεί το ντεμακιγιάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων να σου φαίνεται κουραστικό γιατί απαιτεί περισσότερο χρόνο, όμως δεν πρέπει να το αμελείς. Κάν’ το με προσοχή, χρησιμοποιώντας ειδικά, μαλακά pads που δεν τις τραυματίζουν και αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να αφαιρέσεις κάθε υπόλειμμα υλικού.

2.Χτένιζέ τες καθημερινά
Πάρε ένα παλιό βουρτσάκι mascara, πλύνε το και απολύμανέ το καλά και χρησιμοποίησέ το ως βούρτσα για τις βλεφαρίδες σου σε καθημερινή βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα τις βοηθήσεις να μακρύνουν πιο γρήγορα.

3.Πράσινο Τσάι
Τα αντιοξειδωτικά και οι βιταμίνες του πράσινου τσαγιού βοηθούν την καλή υγεία των βλεφαρίδων σου. Εμπότισε ένα κομμάτι βαμβάκι σε κρύο πράσινο τσάι και πέρασέ το στα μάτια σου σαν κομπρέσα για λίγα λεπτά.

4.Βάλε ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο βοηθά στην ανάπτυξη της τρίχας. Βάλε μία σταγόνα σε κάθε βλέφαρο και κάνε απαλό μασάζ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.

5.Κάνε απαλό μασάζ
Διάλεξε ένα έλαιο που σου αρέσει και κάνε για λίγα λεπτά απαλό μασάζ. Το μασάζ ενισχύει την καλή κυκλοφορία του αίματος και θρέφει του θύλακες των βλεφαρίδων, βοηθώντας τες να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

6.Επίλεξε τη σωστή mascara
Στο εμπόριο υπάρχουν αμέτρητες mascara που ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές. Δώσε προσοχή στο προϊόν που θα επιλέξεις και μην κρίνεις βάσει τιμής αλλά ποιότητας. Ένα κακό βουρτσάκι ή ένα χαμηλής ποιότητας υλικό μπορεί να προκαλέσει ζημιά τόσο στις βλεφαρίδες όσο και στα μάτια σου.

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι γεμάτος μυστικά. Μάθε τα όλα και διεκδίκησε μια θέση στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, κάνοντας την εγγραφή σου στην ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ.