ΝΕΟ Voucher 15.000 ανέργων, ηλικίας 25 – 45, με εκπαιδευτικό επίδομα 400€

Το Voucher 15.000 ανέργων αφορά στην κατάρτιση και πιστοποίηση εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων της ΔΥΠΑ ηλικίας 25 έως 45 ετών και πρόκειται να εστιάσει στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ωφελούμενων (upskilling) ή/και στην επανακατάρτισή τους (reskilling) με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της δια ζώσης εκπαίδευσης διάρκειας 80 ωρών. Την κατάρτιση των ωφελούμενων ακολουθεί πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων.

Ωφελούμενοι – Προϋποθέσεις 

– Να είναι άνεργοι ηλικίας 25 – 45 και να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της ΔΥΠΑ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Το πρόγραμμα Voucher 15.000 ανέργων περιλαμβάνει:

α) Θεωρητική Κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο (12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση, 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση)

β) Δωρεάν Πιστοποίηση, που θα αποκτηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Εκπαιδευτικό επίδομα

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 € (5 €/ώρα κατάρτισης)

Η Δράση  υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

⸻ 2022-23
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια