Έφθασε Παρασκευή και εσύ για ακόμη μια φορά δεν έχεις φτιάξει πλάνο για το Σαββατοκύριακο; Είμαστε οι άνθρωποι σου! Ένα τριήμερο ψυχαγωγίας μόλις ξεκίνησε για σένα!

Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Θέατρο
arkas_thetaro_weekendguide_eurotraining
Τίτλος: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων
Χώρος: Θέατρο Αποθήκη (Σαρρή 40, Ψυρρή)
Ημέρες και Ώρες: Δευτέρα- Τρίτη 21.00, Σάββατο 18:00

Στη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ΑΡΚΑ ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Σάββατο, 30 Μαρτίου

Live
idra_kayne_eurotraining
Idra Kayne
Χώρος: Afrikana (Ιεροφαντών 13, Γκάζι)

Η Idra Kayne επιστρέφει ανανεωμένη και μας υπόσχεται ένα χορευτικό party με βασικό συστατικό τις χορευτικές hip hop επιτυχίες της δεκαετίας του ‘90!

Για πρώτη φορά μία full band με την εκρηκτική ενέργεια της Idra Kayne θα μας παρασύρει σε Οldschool και 90’s ρυθμούς σε ένα μουσικό throwback με πολύ χορό και κομμάτια από Missy Elliot, Eminem, Eve, 2Pac, Snoop Dog , Waren G, Salt n Peppa, Laurin Hill αλλά και πολλών άλλων!

Ετοιμαστείτε για ένα μουσικοχορευτικό blast from the past…!

Κυριακή, 31 Μαρτίου

Live
savvopoulos_alsos_eurotraining
Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει “Τα τραγούδια των άλλων”
Χώρος: Το Άλσος (Ευελπίδων 4, Αθήνα)
Ημέρες και Ώρες: Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00

«Έφτιαξα ένα πρόγραμμα που έχει για τίτλο ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, και αποτελείται κυρίως από τραγούδια άλλων δημιουργών. Μην φανταστείτε ένα πρόγραμμα ντε και καλά αριστουργημάτων, μολονότι πολλά από αυτά είναι όντως αριστουργήματα, όπως π.χ. Το τρεχαντήρι του Αττίκ, το 5 μάγκες στον Περαία του Γιοβάν Τσαούς, Ο Κεμάλ του Χατζιδάκι ή Το αερικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Γενικά έχω διαλέξει λαϊκά, έντεχνα και άλλα πιο απλά και ελαφρά τραγούδια όπως π.χ. Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά της Βέμπο ή το Φίλα με ακόμα του Μαραβέγια. Έχει και η ελαφρότητα δικαίωμα στην ψυχή.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα σύνολο από τραγούδια που με επηρέασαν για διάφορους λόγους. Είναι μνήμες, τις ιστορίες των οποίων δεν θα χάσω την ευκαιρία να σας διηγηθώ εκεί.»

Διονύσης Σαββόπουλος