EUROTraining
Εναλλακτική Εκπαίδευση
29 Απριλίου 2024
Επαγγελματική κατάρτισης στον τομέα της Διοίκησης Τροφίμων και Ποτών (F&B Management)
Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του κλάδου της εστίασης και του Τουρισμού…
26 Απριλίου 2024
Ανακαλύπτοντας ξανά την τέχνη του παραδοσιακού ξυρίσματος για τους σύγχρονους άνδρες: Ένα διαχρονικό τελετουργικό.
Στον γρήγορο κόσμο του σήμερα, όπου η ευκολία και η ταχύτητα συχνά έχουν…
3 Απριλίου 2024
Πέμπτη 18/04/24 – Hμερίδα με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Πώς συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας».
Την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 στις 16:30, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός…
28 Μαρτίου 2024
Ο καθοριστικός ρόλος των υπαλλήλων υποδοχής-receptionists στις τουριστικές μονάδες
Ο υπάλληλος υποδοχής-receptionist αποτελεί ένα από τα βασικότερα και…
19 Μαρτίου 2024
Security: Η Σημασία της ασφάλειας και η ανάγκη παροχής υπηρεσιών ασφάλειας
Η ασφάλεια και η προστασία των ανθρώπων από πιθανούς κινδύνους δεν είναι κάτι…
4 Μαρτίου 2024
3o Ενημερωτικό Δελτίο PROSPER
Το 3ο Ενημερωτικό Δελτίο του ευρωπαϊκού έργου PROSPER είναι……
23 Ιανουαρίου 2024
O καθοριστικός ρόλος της επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
O καθοριστικός ρόλος της επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της αρτοποιίας…
19 Ιανουαρίου 2024
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
15 Ιανουαρίου 2024
ADDUPT Project – Business needs’ diagnosis in the green sector
In the Western Balkans, the labour market situation remains challenging, in…
18 Δεκεμβρίου 2023
Το 4ο Newsletter του VET-ECOoking είναι εδώ!
Στο 4ο και τελευταίο Newsletter του Erasmus+ Project VET-ECOoking μπορείτε…