Οι νέες τάσεις για τα σχέδια των νυχιών αποτελούν γεγονός, προσφέροντας έμπνευση για πολλά και διαφορετικά σχέδια σε διαφορετικά μήκη και χρώματα.  

Το Micro γαλλικό μανικιούρ. 

Το γαλλικό μανικιούρ έκανε την εμφάνισή του στην δεκαετία του 70, και τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη άνθιση τόσο στην κλασσική εκδοχή του, όσο και στις μοντέρνες εκδοχές του. Το micro γαλλικό συνήθως εφαρμόζεται σε κοντά νύχια και το χρώμα είναι απαλή ροζ με μια λεπτή γραμμή στο τελείωμα του νυχιού. 

Τα Aura νύχια 

Το σχέδιο έχει πάρει το όνομά του από την αύρα, καθώς χρησιμοποιούνται τα χρώματα των ενεργειακών πεδίων και των τσάκρα.  

Τα σχέδια νυχιών εμπνευσμένα από το κίνημα του Ιμπρεσιονισμού 

Οι καλλιτέχνες νυχιών εστιάζουν κυρίως σε πινελιές χρωμάτων και τον φωτισμό, παρά στα περιγράμματα και στις γραμμές. Χρησιμοποιούν διαφορετικές υφές και τεχνικές, ώστε να δώσουν ένα ζωντανό αποτέλεσμα με έντονα χρώματα.  

Τα Jelly νύχια 

Στα Jelly νύχια συνήθως είναι ημι-διαφανή και χρησιμοποιούνται αποχρώσεις και τόνοι του κόκκινου, του μπλε, του γκρι και το ροζ. Συχνά συνδυάζονται με ένα φινίρισμα χρωμίου – θυμίζοντας το γυαλί, το οποίο είναι αυτό που δημιουργεί την ημι – διαφανή όψη. 

Αν και εσείς αγαπάτε την τέχνη της Ονυχοπλαστικής και επιθυμείτε να ασχοληθείτε στο τομέα της ομορφιάς, τότε το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού EUROTraining είναι για εσάς!  

Το σεμινάριο προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις της ειδικότητας. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει μια πρακτική εμπειρία με τον απαραίτητο εξοπλισμό για δημιουργίες γεμάτες φαντασία και τεχνική, μαθαίνοντας με αυτό το τρόπο τα μυστικά για το απόλυτο και πιο πετυχημένο manicure και pedicure, τις τάσεις και τα σχέδια για το 2023 και όχι μόνο.   

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής ΕΔΩ.