Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Φυσικοθεραπείας!

Η Φυσικοθεραπεία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στον τομέα της αποκατάστασης, καθώς θεωρεί πως η κίνηση είναι προαπαιτούμενο για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Ο Φυσικοθεραπευτής μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις από ένα απλό μυϊκό τραυματισμό έως και την αποκατάσταση ενός ασθενή με προβλήματα από παθολογικά αίτια. Θα έρθει σε επαφή με άτομα με αναπηρίεςμυοσκελετικές δυσλειτουργίες, αθλητές με κακώσεις κ.α. Θα πρέπει λοιπόν αν είναι έτοιμος να αξιολογήσει κάθε διαφορετική περίπτωση και να ανταπεξέλθει σε αυτήν.

Στον εκπαιδευτικό οργανισμό EUROTraining προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φοίτησης, δίπλα σε έμπειρους φυσικοθεραπευτές, που μπορούν να σε διδάξουν όλες τις επιστημονικές μεθόδους που θα σε διαπλάσουν σε έναν εξαίρετο Φυσικοθεραπευτή. Στόχος των σεμιναρίων Φυσικοθεραπείας είναι να καταστήσουν κάθε επαγγελματία ικανό, ώστε να χρησιμοποιεί κάθε δυνατόν μέσον προς όφελος των ασθενών με σκοπό την μεγιστοποίηση της κινητικότητας τους και την προσφορά του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
Απευθύνονται σε πτυχιούχους Φυσικοθεραπείας και ΤΕΦΑΑ, επαγγελματίες Φυσικοθεραπείαςαποφοίτους ΙΕΚ σχετικών ειδικοτήτων, φοιτητές που επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους και σε οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή με άτομα που χρήζουν θεραπείας και αποκατάστασης.
Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ, που θα του επιτρέψει να ανθίσει ακόμη και στα πιο απαιτητικά και ανταγωνιστικά περιβάλλοντα. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι μαθαίνει να συνεργάζεται με ανθρώπους πάσχοντες, γεγονός που κάνει το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή ένα πραγματικό λειτούργημα, όπως και όλα τα ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα.

Παρακολούθησε ένα από τα παρακάτω Σεμινάρια Φυσικοθεραπείας, ώστε:

  • Να εκπαιδευτείς στη θεραπευτική μάλαξη.
  • Να μάθεις να αντιμετωπίζεις αθλητικές κακώσεις.
  • Να εκπαιδευτείς στην αντιμετώπιση ασθενών που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
  • Να κάνεις Πρακτική Άσκηση με έμπειρους Φυσικοθεραπευτές.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις