Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Σεμινάρια Μασάζ!

Η τέχνη της χαλάρωσης μέσα από τα σεμινάρια του Μασάζ!

Σεμινάρια Μασάζ – Στόχος των σεμιναρίων μας είναι η επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών στα μυστικά του Μασάζ. Μέσα από τον κύκλο Σεμιναρίων Μασάζ θα λάβετε όλα τα απαραίτητα εφόδια και την εμπειρία για μια άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Σε όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας θα έχετε λάβει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας. Οι σπουδαστές καλούνται να δημιουργήσουν και να ολοκληρώσουν άψογα και επαγγελματικά αυτό που θα τους ζητηθεί, δηλαδή μασάζ για διαφορετικές περιπτώσεις κάθε φορά.

Παρακολούθησε ένα από τα παρακάτω Σεμινάρια Μασάζ ώστε:

  • Να εκπαιδευτείς στο επαγγελματικό μασάζ
  • Να γίνεις επαγγελματίας στην τέχνη του μασάζ, έχοντας στο πλάι σου τους πιο έμπειρους επαγγελματίες
  • Θα μάθεις το χαλαρωτικό μασάζ
  • Θα μάθεις ενεργειακό μασάζ με κοχύλια

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις