Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Αρτοποίια-Ζαχαροπλαστική της EUROTraining;

Οι επιμορφούμενοι στο Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές, ώστε να μπορούν να δημιουργούν υπέροχες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, αλλά και άρτους κάθε είδους.
Σκοπός του σεμιναρίου «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά παρασκευής του άρτου και των αλεύρων. Συμμετέχοντας στο Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική θα παρασκευάσεις ψωμιά όλων των ειδών, θα πλάσεις διάφορες ζύμες για κριτσίνια, τάρτες, κέικ και άλλα γλυκά φούρνου.
Στο Σεμινάριο «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ζαχαροπλάστες/αρτοποιοί, σε αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες στον χώρο της εστίασης, σε έμπειρους ζαχαροπλάστες/αρτοποιούς που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να εξελίξουν το επίπεδο των δημιουργιών τους και σε ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο Σεμινάριο «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική.

Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική

Το Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επιμορφούμενους να ανακαλύψουν και να κατακτήσουν τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές στον τομέα της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με την πρακτική τεχνογνωσία που απαιτείται για την παρασκευή μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, από ψωμιά και ζύμες μέχρι γλυκά και αρτοσκευάσματα. Οι επιμορφούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις διαδικασίες παρασκευής άρτου, τη χρήση διαφόρων ειδών αλευριού, και την τέχνη της ζύμωσης και του ψησίματος.

Στο Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική θα μάθεις πώς να παρασκευάζεις ψωμιά όλων των ειδών, από παραδοσιακά χωριάτικα μέχρι μοντέρνα ψωμιά με προζύμι, καθώς και ζύμες για γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα. Θα έχεις την ευκαιρία να πλάσεις ζύμες για τάρτες, κριτσίνια, κέικ, και άλλα είδη ζύμης, που αποτελούν τη βάση για πολλές δημιουργίες στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Το σεμινάριο εστιάζει επίσης στις τεχνικές διακόσμησης και παρουσίασης των προϊόντων, ώστε να προσφέρεις όχι μόνο γευστικά αλλά και οπτικά ελκυστικά αποτελέσματα.

Το Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί, προσφέροντάς τους όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να σταδιοδρομήσουν στον χώρο της εστίασης. Επιπλέον, απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, εταιρείες catering και άλλες μονάδες επισιτισμού. Το σεμινάριο είναι επίσης κατάλληλο για έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να διευρύνουν το πεδίο των γνώσεών τους.

Με τη συμμετοχή στο Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, οι επιμορφούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια σφαιρική γνώση για την τέχνη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, να μάθουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από τη δημιουργική διαδικασία. Το σεμινάριο είναι ανοικτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν την τέχνη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο εμπειρίας τους.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • ΑΡΤΟΙ:
    Χωριάτικος, Κλασσικός, Ολικής Αλέσεως,
    Χειροποίητος παραδοσιακός και παραλαγές
  • ΖΥΜΕΣ:
    Πίτσα, Πεϊνιρλί, Μπριός, Κουρού
  • ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ:
    Βουτύρου, Λαδιού, κανέλλας και παραλαγές
  • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ:
    Ηλιόσπορου, Λευκό και παραλλαγές
  • ΤΑΡΤΕΣ
    Pâte brisée, Pâte sablée, Πάστα Φλώρα, New York Cheese cake, Quiche Lorraine
  • ΚΕΪΚ
    Κλασσικό κέικ βανίλιας, Βασιλόπιτα, Πορτοκαλιού, Νηστίσιμο και παραλαγές
  • ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
    Πορτοκαλόπιτα, Λεμονόπιτα, Σοκολατόπιτα

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Διάρκεια

50 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest