Γραφείο Εργασίας & Επιχειρηματικότητας

Μένουμε δίπλα σας και μετά την αποφοίτηση για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όραμα σας πραγματικότητα!

Για αυτό το λόγο, όλοι οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί μας έχουν στην διάθεσή τους το Γραφείο Εργασίας και Επιχειρηματικότητας του ΙΕΚ EUROTraining. Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις, όπου μπορούμε να εξασφαλίσουμε για τους σπουδαστές μας θέσεις πρακτικής σε πρώτη φάση. Έπειτα λόγω της συνεργασίας μας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς όπου εκτός της πρακτικής άσκησης οι σπουδαστές θα μπορούν να βρουν μια μόνιμη θέση απασχόληση. Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Καριέρας είναι στη διάθεση των σπουδαστών, κάθε ώρα ώστε να τους βοηθήσουν και να τους συμβουλεύσουν.

Παράλληλα, λειτουργεί το Γραφείο Επιχειρηματικότητας που παρέχει συμβουλές και τεχνική υποστήριξη στους σπουδαστές που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Πάρα πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει success business stories τα οποία ξεκίνησαν από μία λαμπρή ιδέα στο πλαίσιο μιας μικρής επιχείρησης και τελικά έγιναν επιχειρηματικοί κολοσσοί. Η Apple ή το Facebook είναι δυο ηχηρά παραδείγματα τέτοιων επιχειρηματικών επιτυχιών. Αν έχετε το όραμα γιατί να μην δοκιμάσετε να το κάνετε πραγματικότητα; Γιατί όχι και εσείς;

Ενδεικτικά κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Εργασίας & Επιχειρηματικότητας:

  • Θέματα έρευνας αγοράς
  • Θέματα στρατηγικής
  • Δημιουργία business και marketing plan
  • Θέματα οργάνωσης της επιχείρησης
  • Θέματα εξεύρεσης πόρων και επιδοτήσεων
  • Θέματα marketing και management της εταιρίας
  • Θέματα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων
  • Θέματα κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών
Services

Δωρεάν pdf

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Οδηγός Σχεδιασμού Επιχειρηματικών Σχεδίων

Επαγγελματική Συμβουλευτική

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.