Πρακτική και ουσιαστική στήριξη, με δωρεάν ενισχυτικές εκπαιδευτικές παροχές για να σταθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας

Η πολυετής εμπειρία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού EUROTraining στην εκπαίδευση και κυρίως το γεγονός ότι είναι το 1ο Εκπαιδευτικό Κέντρο στην κατάρτιση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων άμεσα χρηματοδοτούμενων από τις Βρυξέλλες, μας καθιστά ικανούς να γνωρίζουμε τις ανάγκες της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής αγοράς. Παρέχουμε στους σπουδαστές μας τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του επαγγέλματος που θα διαλέξουν και φροντίζουμε για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο εκπαιδευτικός εφοδιασμός είναι ό,τι σημαντικότερο για κάθε νέο που είναι συνειδητοποιημένος και έχει επιλέξει τον επαγγελματικό προσανατολισμό του. Αφού λοιπόν αποκτήσει τα απαιτούμενα γνωστικά εφόδια της ειδικότητάς του, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining έρχεται να προσφέρει την πολύτιμη αρωγή του δίνοντάς του ουσιαστική εκπαιδευτική υποστήριξη. Πάντα δίπλα στο σπουδαστή, τον ακολουθεί μέχρι να κάνει τα πρώτα του βήματα και να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται κάθε εργαζόμενος ώστε να αρχίζει να κτίζει ένα επαγγελματικό προφίλ που θα τον οδηγήσει σ’ αυτό που πραγματικά ονειρεύεται.

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία

Για το λόγο αυτό, παρέχουμε δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, παράλληλα με το πρόγραμμα διδακτέας ύλης του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας. Όσοι δηλαδή από τους σπουδαστές χρειάζονται extra μαθήματα ώστε να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν την διδακτέα ύλη, παρέχονται εντελώς δωρεάν προκειμένου να αισθάνονται σιγουριά για την γνώση την οποία λαμβάνουν και στην θεωρία αλλά και στην πράξη.

Δωρεάν εκπαίδευση χρήσης υπολογιστών

Επιπλέον, παρέχουμε σε όλους τους σπουδαστές μας δωρεάν εκπαίδευση χρήσης υπολογιστών και δικαίωμα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης Αναγνωρισμένες από το Δημόσιο με ελάχιστο κόστος, αφού το ΙΕΚ EUROTraining είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Οι τελειόφοιτοί μας εφοδιάζονται με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας, καθώς η πιστοποίηση χρήσης υπολογιστών είναι απαραίτητο προσόν για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, αλλά και για πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Extras
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.