Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων

Η Ελλάδα ως κατεξοχήν τουριστικός προορισμός διαθέτει μια πληθώρα ξενοδοχείων και Τουριστικών Μονάδων, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν στην κατηγορία των μικρών ή μεσαίων και συνήθως οικογενειακών επιχειρήσεων. Η διαχείριση αυτών των επιχειρήσεων, συνήθως περνά από γενιά σε γενιά και η λειτουργία τους βασίζεται καθαρά στην εμπειρία, χωρίς να προσαρμόζεται τις περισσότερες φορές στα σύγχρονα δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε από τους έμπειρους συνεργάτες μας το Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων, για να προσφέρει πρακτικές και σύγχρονες γνώσεις, που θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες / διαχειριστές των καταλυμάτων να οργανώσουν και να προωθήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους.

Το Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσους επιθυμούν να διαχειρίζονται μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, όπως μικρά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, εστιατόρια, καφετέριες και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων της EUROTraining;

Σκοπός του σεμιναρίου Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων είναι να προσφέρει στους επιμορφούμενους, γενικές γνώσεις για το τουριστικό προϊόν, αλλά και εξειδικευμένες, σύγχρονες και πρακτικές γνώσεις για την αποτελεσματική Διοίκηση Μικρών Τουριστικών Μονάδων. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μάθεις να οργανώνεις σωστά τα διάφορα τμήματα των Τουριστικών Μονάδων, ώστε να μπορούν να είναι λειτουργικά και να παρέχεις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες. Επιπλέον, θα διδαχθείς τα κριτήρια επιλογής του κατάλληλου προσωπικού, θα εξασκηθείς στην χρήση online πλατφορμών, αλλά και στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την προβολή της επιχείρησης. Τέλος, θα μελετήσεις την παρακολούθηση των λογιστικών και οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών του Τουριστικού κλάδου, που επιθυμούν να αποκτήσουν πολύτιμες πρακτικές γνώσεις ως επιπλέον εφόδιο για την αναζήτηση εργασίας, σε ιδιοκτήτες / διαχειριστές Μικρών Τουριστικών Μονάδων, που θέλουν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους, σε νέους επιχειρηματίες που πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία μιας τέτοιας επιχείρησης, καθώς και σε όλους όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο λειτουργίας μιας μικρής τουριστικής μονάδας.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα
 • Τύποι τουριστικών καταλυμάτων
 • Εισαγωγή στη διοίκηση των τουριστικών επιχειρήσεων
 • Βασικά τμήματα μιας τουριστικής μονάδας και τρόποι λειτουργίας τους σε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση (Υποδοχή / Reception - Housekeeping - Restaurant)
 • Διαδικασίες επιλογής προσωπικού
 • Βασικές αρχές ξενοδοχειακής λογιστικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Κατάρτιση προϋπολογισμού & παρακολούθηση οικονομικών σε μια μικρομεσαία επιχείρηση
 • Συστήματα ξενοδοχειακών κρατήσεων
 • Online πλατφόρμες ξενοδοχειακών κρατήσεων (On Line Travel Agency - Metasearch)
 • Βασικές αρχές Marketing μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
 • Χρήση & διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) για τη προβολή της επιχείρησης

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (φορέας του Υπουργείου Παιδείας) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης euroTRAINING, για αναγνωρισμένη επαγγελματική ένταξη.

Δυνατότητα Βρετανικής Πιστοποίησης από τον εξειδικευμένο φορέα Gatehouse Awards!

Διάρκεια

30 ώρες

Τμήματα

Έναρξη κάθε μήνα

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest