Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Σεμινάρια Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

Εναλλακτική εκπαίδευση από τους καλύτερους Chef & Pastry Chef!

Η Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη των γευστικών απολαύσεων που αποφέρει τα μεγαλύτερη κέρδη στη βιομηχανία των τροφίμων. Διάσημοι και καταξιωμένοι Σεφ και Pastry Chef εργάζονται με επιτυχία σε ζαχαροπλαστεία, αλυσίδες εστιατορίων, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια και άλλες τουριστικές μονάδες. Δεν είναι τυχαία η άνθιση φούρνων και αλυσίδων Αρτοποιίας που ζητούν συνεχώς να προσλάβουν νέους Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Προχωρημένες καλλιτεχνικές τεχνικές patisserie, καραμέλας καθώς και ζαχαρόπαστας, τούρτες και εστιατορικά επιδόρπια με την χρήση του Pacojet, Thermomix και άλλων μηχανημάτων είναι η καθημερινότητα του Ζαχαροπλάστη.

Τα Σεμινάρια Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής απευθύνονται σε όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες Σεφ & Pastry Chef, αλλά και σε όσους αγαπούν τη Ζαχαροπλαστική τέχνη και θέλουν να εκφραστούν συνθέτοντας και επινοώντας γλυκές γευστικές αλχημείες.

Παρακολούθησε ένα από τα παρακάτω θεματικά Σεμινάρια Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, ώστε

  • Να εκπαιδευτείς στη Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική τέχνη
  • Να γίνεις Επαγγελματίας Chef & Pastry Chef διεκδικώντας άμεση εργασιακή αποκατάσταση
  • Να Πιστοποιήσεις τα προσόντα σου στη Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική
  • Να κάνεις Πρακτική Άσκηση με έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
  • Να έρθεις σε επαφή με Τουριστικές επιχειρήσεις και εταιρίες Τροφίμων.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις