Νέα
Τμήματα
κάθε μήνα

Σεμινάρια Ομορφιάς!

Σεμινάρια Ομορφιάς – Στόχος των σεμιναρίων ομορφιάς είναι η επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών σε μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων που περιλαμβάνουν το μακιγιάζ, την κομμωτική, την ονυχοπλαστική και την αποτρίχωση. Μέσα από τα Σεμινάρια Ομορφιάς θα λάβεις όλα τα απαραίτητα εφόδια και την εμπειρία για μια άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε όποιο κλάδο ομορφιάς και αν επιλέξεις.

Σε όλη την διάρκεια των σπουδών σου θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Σε κομμωτήρια, σε spa, σε κέντρα αισθητικής αλλά και οπουδήποτε αλλού είναι απαραίτητο προκειμένου να αισθανθείς την πίστη και την ασφάλεια ότι μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα της ομορφιάς που έχεις επιλέξει. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου θα έχεις λάβει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας.

Γιατί euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις